Не уколи та підтяжки: Б'юті-процедури, до яких вдалися Кейт Міддлтон і Меган Маркл перед весіллями

За королівськими весіллями спостерігають мільйони людей по всьому світу, і тому обраниці принців прагнуть виглядати ідеально.

Герцогиня Кембриджська перед весіллям з принцом Вільямом скористалася послугами косметолога Дебори Мітчелл. Міддлтон пройшла курс процедур з бджолиною отрутою, повідомляють Патріоти України.

В інтерв'ю Hellomagazine Мітчелл зазначила, що процедура діє як природна підтяжка обличчя. Фахівець також розповіла, що користуватися цим методом потрібно як мінімум за чотири тижні до важливої події, щоб дати шкірі час на загоєння. Кетрін також скористалася засобом для отримання швидкої засмаги Xen-Tan. Він наноситься за допомогою розпилювача і дозволяє домогтися природного сяйва.

Меган Маркл перед весіллям з принцом Гаррі прислухалась до рекомендацій косметолога Ніколи Джосс. Спеціаліст використовує особливу техніку масажу обличчя. Регулярні процедури сприяють формуванню красивої лінії вилиць та щелепи.

Колишня актриса також пройшла курс світлодіодної фототерапії перед весіллям. Інфрачервоне світло використовують для збільшення клітинної енергії та вироблення колагену, а синє світло володіє антибактеріальними властивостями — видалення плям і знищення будь-яких мікробів. Таку процедуру слід робити раз на місяць за 3−6 місяців до весілля, щоб шкіра могла адаптуватися, і був помітний максимальний ефект.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...