
Вершкове масло - не тільки складова величезної кількості рецептів, а й самостійний продукт для бутербродів. Якщо ви регулярно їсте хліб з холодним маслом з холодильника, ви, мабуть, часто дратуєтесь через те, що жир не розподіляється належним чином, передають Патріоти України.
Це відбувається через те, що масло зберігається в холодильнику. Але насправді йому там не місце, інформує Ukr.Media.
Вершкове масло — універсальний кулінарний продукт. Оскільки його роблять з молока, у багатьох споживачів він опиняється у холодильнику. Щоб вершкове масло залишалося якомога м'якшим, найкраще не класти його в холодильник.
Це спрацює, якщо ви використовуєте пачку масла впродовж двох тижнів, а кімнатна температура не сягає вище ніж 21 °С. У такому випадку його можна без вагань зберігати на кухні, наприклад, у посуді для масла, подалі від сонячних променів.
Тримання масла в холодильнику, звісно, значно продовжить термін зберігання вершкового масла — від кількох тижнів до кількох місяців. Ще одним із варіантів є заморожування масла невеликими порціями.
На думку експертів із центру захисту прав споживачів, необхідно завжди використовувати чисті столові прилади, коли берете трохи масла від великого шматка. Якщо термін придатності перевищений або температура в приміщенні змінилася, масло не обов'язково потрібно викинути у смітник. Уважно його розгляньте і спробуйте, щоб визначити, чи не змінився його колір та смак.
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...