Не відірватися! Як готують курячі крильця в дорогих ресторанах - цей хрускіт зведе з розуму будь-кого

Від курячих крилець із хрусткою скоринкою навряд чи зможе хтось відмовитися. Їх можна як смажити, так і запікати, маринуючи в різноманітних соусах, але хрумка скоринка виходить не завжди, передають Патріоти України.

Її можна зробити за допомогою одного секретного інгредієнта, який знайдеться на вашій кухні. Розповідаємо разом з "Главредом", як приготувати курячі крильця з дивовижною скоринкою.

Як приготувати курячі крильця в духовці

Вам допоможе один копійчаний засіб — крохмаль. Саме завдяки йому крильце крильця стають незрівнянними: їхнє м’ясо просто тане в роті, а золотиста скоринка приводить усіх у захват.

Для початку кожне крильце розріжте на дві частини та замаринуйте. Накрийте миску з крильцями харчової плівкою та відправте в холодильник на ніч.

Наступного дня викладіть крильця на дощечку і посипте на них картопляний або кукурудзяний крохмаль з обох боків. Не шкодуйте крохмалю — адже саме він зробить скоринку просто фантастичною.

Застеліть лист пергаментом. Викладіть на нього курячі крильця і поставте в духовку. Випікайте при температурі 200 градусів приблизно 40 хвилин. Деко з крильцями краще ставити на верхні рівні духовки.

Ви могли це не знати! Названо прилад, який у рази збільшує рахунок за електроенергію

середа, 17 грудень 2025, 19:08

Скоротити споживання електроенергії - це важлива задача не тільки у період її гострого дефіциту, а й просто спосіб контролю своїх витрат. Однак один звичний кухонний гаджет може стояти цьому на заваді, адже продовжує споживати енергію і збільшувати рах...

Варто знати! Що не варто дарувати, щоб не образити людину на Новий рік

середа, 17 грудень 2025, 18:41

Напередодні свят варто ретельно підбирати подарунки, адже деякі речі можуть непередбачувано образити близьких. Експерти з етикету радять уникати подарунків, які натякають на недоліки чи створюють незручності, передають Патріоти України. Серед заборонен...