Від курячих крилець із хрусткою скоринкою навряд чи зможе хтось відмовитися. Їх можна як смажити, так і запікати, маринуючи в різноманітних соусах, але хрумка скоринка виходить не завжди, передають Патріоти України.
Її можна зробити за допомогою одного секретного інгредієнта, який знайдеться на вашій кухні. Розповідаємо разом з "Главредом", як приготувати курячі крильця з дивовижною скоринкою.
Вам допоможе один копійчаний засіб — крохмаль. Саме завдяки йому крильце крильця стають незрівнянними: їхнє м’ясо просто тане в роті, а золотиста скоринка приводить усіх у захват.
Для початку кожне крильце розріжте на дві частини та замаринуйте. Накрийте миску з крильцями харчової плівкою та відправте в холодильник на ніч.
Наступного дня викладіть крильця на дощечку і посипте на них картопляний або кукурудзяний крохмаль з обох боків. Не шкодуйте крохмалю — адже саме він зробить скоринку просто фантастичною.
Застеліть лист пергаментом. Викладіть на нього курячі крильця і поставте в духовку. Випікайте при температурі 200 градусів приблизно 40 хвилин. Деко з крильцями краще ставити на верхні рівні духовки.
Президент України Володимир Зеленський зазначив, що мир неможливо досягти за один день. Він підкреслив важливість чітких гарантій безпеки. Про це завив президент України Володимир Зеленський, передають Патріоти України. Володимир Зеленський зазначив, щ...
Цей особистісний тест дозволить вам дізнатися: ви зосереджені на собі чи на інших? Оберіть одну із трьох повітряних куль, що зображено на малюнку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вибір розповість, як ваша сутність впливає на ухвалення р...