Від курячих крилець із хрусткою скоринкою навряд чи зможе хтось відмовитися. Їх можна як смажити, так і запікати, маринуючи в різноманітних соусах, але хрумка скоринка виходить не завжди, передають Патріоти України.
Її можна зробити за допомогою одного секретного інгредієнта, який знайдеться на вашій кухні. Розповідаємо разом з "Главредом", як приготувати курячі крильця з дивовижною скоринкою.
Вам допоможе один копійчаний засіб — крохмаль. Саме завдяки йому крильце крильця стають незрівнянними: їхнє м’ясо просто тане в роті, а золотиста скоринка приводить усіх у захват.
Для початку кожне крильце розріжте на дві частини та замаринуйте. Накрийте миску з крильцями харчової плівкою та відправте в холодильник на ніч.
Наступного дня викладіть крильця на дощечку і посипте на них картопляний або кукурудзяний крохмаль з обох боків. Не шкодуйте крохмалю — адже саме він зробить скоринку просто фантастичною.
Застеліть лист пергаментом. Викладіть на нього курячі крильця і поставте в духовку. Випікайте при температурі 200 градусів приблизно 40 хвилин. Деко з крильцями краще ставити на верхні рівні духовки.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...