Не відірватися! Без яєць, цукру, молока та вершків: Як приготувати корисне домашнє морозиво за 5 хвилин

Корисне та смачне морозиво дуже легко приготувати в домашніх умовах. За основу такого десерту краще використати ягоди чи фрукти, водночас не обов'язково додавати вершки, молоко чи навіть яйця. Для приготування, як правило, потрібно всього декілька компонентів та 5-10 хвилин вільного часу, передають Патріоти України.

Фудблогерка Олена з ніком cooking__by__elena на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом домашнього морозива з полуниці та банану, яке можна їсти навіть дітям. Інгредієнти:

  • полуниця
  • банан

Спосіб приготування:

1. Для початку потрібно підготувати інгредієнти, а саме порізати полуницю та банан довільними малими шматочками.

2. Порізані інгредієнти перекласти на дошку чи у контейнер та залишити у морозилці на 1-2 години, щоб заморозились.

3. Коли мине відведений час, дістати інгредієнти з морозилки, покласти у чашу блендера та подрібнити до однорідної маси.4. Отриману масу викласти у креманку, за бажанням можна прикрасити чи доповнити свіжими ягодами та фруктами. Готово!

Джерело: Обозреватель

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...