
Корисне та смачне морозиво дуже легко приготувати в домашніх умовах. За основу такого десерту краще використати ягоди чи фрукти, водночас не обов'язково додавати вершки, молоко чи навіть яйця. Для приготування, як правило, потрібно всього декілька компонентів та 5-10 хвилин вільного часу, передають Патріоти України.
Фудблогерка Олена з ніком cooking__by__elena на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом домашнього морозива з полуниці та банану, яке можна їсти навіть дітям. Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно підготувати інгредієнти, а саме порізати полуницю та банан довільними малими шматочками.
2. Порізані інгредієнти перекласти на дошку чи у контейнер та залишити у морозилці на 1-2 години, щоб заморозились.
3. Коли мине відведений час, дістати інгредієнти з морозилки, покласти у чашу блендера та подрібнити до однорідної маси.4. Отриману масу викласти у креманку, за бажанням можна прикрасити чи доповнити свіжими ягодами та фруктами. Готово!
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...