Не відірватися! Чим рублені котлети кращі, ніж класичні з фаршем

Коли ми готуємо звичайні котлети, то, перекручуючи всі складові, відчуваємо їх спільний смак. А коли все це ріжеться, то можна відчути кожен шматочок, який ми поклали під час готування, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб приготувати січені, рубані, різані котлетки, нам знадобиться:
Куряче або індиче філе – 400 г
Яйце – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Твердий сир – 100 г
Зелень (цибуля, петрушка) на смак
Сіль, спеції (перець, сушений часник, паприка) на смак
Майонез – 3 ст. л.
Крохмаль – 2 ст. л.
Олія для смаження

Сама назва вказує, що всі інгредієнти будуть різані, ніяких терток і м’ясорубок! Отож, спочатку наріжте невеликими кубиками філе, потім сир і цибулю.

Додайте сіль, спеції, зелень. Вбийте яйце, додайте майонез і картопляний крохмаль. Все ретельно розмішайте.

Набирайте ложкою і смажте на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору з обох боків. Смачно, і мають апетитний зовнішній вигляд!

Побачене першим на картинці покаже, чи щасливі ви насправді: Оптична ілюзія, яка розкриває внутрішній стан

неділя, 27 липень 2025, 9:12

Данська оптична ілюзія, яка набрала шаленої популярності в TikTok завдяки акаунту BrightSide, обіцяє дати відповідь на запитання: чи справді ви щасливі? Все, що потрібно - це глянути на зображення й відповісти: що побачили першим, передають Патріоти Ук...

Нова теорія ранкової млявості: Вчені пояснили, що відбувається в мозку

неділя, 27 липень 2025, 8:46

Для багатьох ранок - це не новий день, а нове випробування. Швейцарські вчені з’ясували, чому іноді навіть після восьми годин сну ми ледве витягуємо себе з ліжка. Нове дослідження проливає світло на процес пробудження - і він виявився складнішим, ніж м...