Не відірватися! Чим рублені котлети кращі, ніж класичні з фаршем

Коли ми готуємо звичайні котлети, то, перекручуючи всі складові, відчуваємо їх спільний смак. А коли все це ріжеться, то можна відчути кожен шматочок, який ми поклали під час готування, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб приготувати січені, рубані, різані котлетки, нам знадобиться:
Куряче або індиче філе – 400 г
Яйце – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Твердий сир – 100 г
Зелень (цибуля, петрушка) на смак
Сіль, спеції (перець, сушений часник, паприка) на смак
Майонез – 3 ст. л.
Крохмаль – 2 ст. л.
Олія для смаження

Сама назва вказує, що всі інгредієнти будуть різані, ніяких терток і м’ясорубок! Отож, спочатку наріжте невеликими кубиками філе, потім сир і цибулю.

Додайте сіль, спеції, зелень. Вбийте яйце, додайте майонез і картопляний крохмаль. Все ретельно розмішайте.

Набирайте ложкою і смажте на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору з обох боків. Смачно, і мають апетитний зовнішній вигляд!

Менше жиру - не завжди краще! Експерти пояснили, яке масло справді корисне

четвер, 6 листопад 2025, 13:07

Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...

Помилки в макіяжі, які додають віку: Як фарбуватися, щоб виглядати молодше

четвер, 6 листопад 2025, 11:45

Багато жінок, прагнучи виглядати доглянуто, іноді несвідомо роблять помилки в макіяжі, які лише підкреслюють зморшки й додають кілька років. Візажисти пояснили, які звички у фарбуванні обличчя краще забути, якщо хочете виглядати свіжо та природно, пере...