Східне блюдо - шаурма чи шаверма, дуже подобається багатьом українцям. Приготувати його досить просто, а начинку можна урізноманітнити на свій смак, передають Патріоти України.
До неї можна додавати моркву по-корейськи, капусту, гриби, болгарський перець або різні інші овочі. Щоб зробити шаурму більш дієтичною, у цьому рецепті використовували курячі грудки, а майонез замінили сметаною. Шаурма виходить також ситною та смачною.
Інгредієнти для приготування двох порцій:
Спочатку дрібно нарізаємо курячу грудку і обсмажуємо на сковороді без олії 15-20 хвилин на середньому вогні. М’ясо посоліть, можна посипати копченою паприкою.
Поки смажиться м’ясо, наріжемо огірки та сир соломкою, помідори пластинками, цибулю півкільцями. Приготуємо соус – до сметани додайте часник, пропущений через прес і посічений кріп.
Беремо лист лаваша і край рясно змащуємо соусом. Зверху викладіть м’ясо, сир, огірок, помідор. Акуратно згортаємо шаурму щільним рулетом, підгорнувши лаваш з боків. Трохи притисніть, щоб шаурма стала щільнішою.
Швидко обсмажуємо на розпеченій по максимуму сковороді з обох боків. Шаурма готова! Смачного!
Кава довгий час вважалася простим стимулятором та частиною не зовсім здорового способу життя. Сьогодні сучасні дослідження показують, що це не зовсім так: кава може позитивно впливати на профілактику багатьох захворювань. Але чи всім її можна пити без ...
Кожен власник собаки знає про те, в які витівки може потрапити його чотирилапий друг. Але вони можуть не усвідомлювати, що деякі породи насправді більш схильні до нещасних випадків, ніж інші, причому на одну породу припадає понад 10% усіх випадків неща...