Фарширована риба по-єврейськи виходить надзвичайно смачною, причому зі стравою не потрібно довго возитися. Пропонуємо вам максимально швидкий та простий рецепт. Час, витрачений на кухні, точно того вартий - близькі будуть під враженням від частування, передають Патріоти України
Фарширована риба традиційно готується досить довго, а далеко не у всіх господинь є час і бажання годинами стояти біля плити. Спробуйте спрощений рецепт, який ще називають лінивим. Вам знадобляться слідуючі інгредієнти:
Спочатку потрібно почистити рибу, промити її та відокремити кістки від філе.
Наріжте цибулину, а моркву натріть на великій тертці. Обсмажте їх на олії до золотистого кольору.
Батон замочіть у молоці чи воді, відіжміть. Два рази пропустіть його через м'ясорубку разом із рибним філе та засмажкою.
Додайте до фаршу яйце, посоліть і поперчіть, добре перемішайте до однорідного стану.
Лушпиння з декількох цибулин промийте і викладіть його на дно каструлі. Сформуйте тефтелі довгастої форми, присоліть зверху, а потім залийте гарячою водою, щоб вона повністю покривала рибу. Додайте лавровий лист.
Фарширована риба буде готова за годину - її потрібно тушувати на невеликому вогні під кришкою. Під час подачі можна посипати страву зеленню. Смачного!
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...