Яблучний пиріг - один з улюблених десертів. Готується просто, швидко, а смак виходить просто неймовірний! Справжні ласощі зі смаком дитинства, передають Патріоти України.
Пиріг виходить пишний, ніжний і повітряний з неймовірним «смаком дитинства», як у моєї мами. Мої близькі відразу оцінили цей дивовижний десерт і навперебій просили добавки.
Також знадобиться пергамент, щоб застелити форму.
У глибокій чашці змішуємо яйця і цукор до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
Додаємо розпушувач, йогурт і просіваємо борошно. Замішуємо тісто.
У 3 яблук видаляємо серцевину і нарізаємо на шматочки.
Додаємо яблука і цедру лимона до тіста, перемішуємо. Перекладаємо в форму, змащену вершковим маслом і застелену пергаментом.
У решти яблук видаляємо серцевину і нарізаємо на дольки. Прикрашаємо пиріг зверху часточками яблук.
Випікаємо при 170 градусах протягом 50 хвилин (духовку слід розігріти заздалегідь).
Подаємо до столу і кличемо близьких!
Відео приготування:
Смачного!
Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...
Двері символізують пошук виходу з проблемних ситуацій, але також означають і вхід у нове життя. Вони пов'язують людей зі світом і водночас відіграють роль нашого захисника. Цей психологічний тест за картинкою покаже, чого ви боїтеся найбільше, який стр...