Яблучний пиріг - один з улюблених десертів. Готується просто, швидко, а смак виходить просто неймовірний! Справжні ласощі зі смаком дитинства, передають Патріоти України.
Пиріг виходить пишний, ніжний і повітряний з неймовірним «смаком дитинства», як у моєї мами. Мої близькі відразу оцінили цей дивовижний десерт і навперебій просили добавки.
Також знадобиться пергамент, щоб застелити форму.
У глибокій чашці змішуємо яйця і цукор до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
Додаємо розпушувач, йогурт і просіваємо борошно. Замішуємо тісто.
У 3 яблук видаляємо серцевину і нарізаємо на шматочки.
Додаємо яблука і цедру лимона до тіста, перемішуємо. Перекладаємо в форму, змащену вершковим маслом і застелену пергаментом.
У решти яблук видаляємо серцевину і нарізаємо на дольки. Прикрашаємо пиріг зверху часточками яблук.
Випікаємо при 170 градусах протягом 50 хвилин (духовку слід розігріти заздалегідь).
Подаємо до столу і кличемо близьких!
Відео приготування:
Смачного!
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...