Досить просто так варити гречану крупу. Вона вже приїлась у вигляді гарніру. Приготуйте гречаники у вершковому соусі. Вечеря буде смакувати і дорослим, і дітям, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Змішайте разом фарш, яйце, гречку, сіль та спеції. З цього фаршу і треба зліпити гречаники. Викладіть у форму для запікання та поставте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Тим часом залийте сухі гриби водою, залиште на 20 хвилин. Ретельно промийте та наріжте.
Подрібніть цибулю та обсмажте до золотистого кольору. Додайте борошно, трохи солі та обсмажте протягом 2 хвилин. Далі треба влити воду, довести до густішої консистенції та викласти на гречаники. Тепер час покласти сметану та перемішати. Лишіть готуватись на 5-7 хвилин. Посипте зеленню.
Готову страву не викладайте одразу. Нехай настоїться протягом 15 хвилин. Смачного!
Інсульт – надзвичайно поширений стан. Щороку з інсультами в Україні госпіталізують понад 145 тисяч осіб. Передумови, що значно підвищують ризик виникнення цього стану, медики називають факторами ризику, передають Патріоти України. "Ефективна профілакти...
У холодну пору року лобове скло автомобіля швидко покривається льодом, а двірники примерзають. Уникнути цього допоможе простий спосіб, для якого не потрібні спеціальні засоби – лише речі, які є майже в кожному домі. Про це повідомило видання The Sun, п...