Не відірватися! Як приготувати гречаники у вершковому соусі

Досить просто так варити гречану крупу. Вона вже приїлась у вигляді гарніру. Приготуйте гречаники у вершковому соусі. Вечеря буде смакувати і дорослим, і дітям, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • фарш — 0,5 кг;
  • відварена гречка — 120 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сухі гриби — 30 г;
  • вода — 160 мл;
  • борошно — 1 ст.л.;
  • сметана — 3 ст.л.

Як приготувати

Змішайте разом фарш, яйце, гречку, сіль та спеції. З цього фаршу і треба зліпити гречаники. Викладіть у форму для запікання та поставте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Тим часом залийте сухі гриби водою, залиште на 20 хвилин. Ретельно промийте та наріжте.

Подрібніть цибулю та обсмажте до золотистого кольору. Додайте борошно, трохи солі та обсмажте протягом 2 хвилин. Далі треба влити воду, довести до густішої консистенції та викласти на гречаники. Тепер час покласти сметану та перемішати. Лишіть готуватись на 5-7 хвилин. Посипте зеленню.

Готову страву не викладайте одразу. Нехай настоїться протягом 15 хвилин. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? ТОП-5 причин, чому обов'язково треба їсти сливи

субота, 31 серпень 2024, 0:10

Сливи — кісточкові плоди середнього розміру. Найпопулярніший сорт має темну лілово-червону шкірку з жовтою м’якоттю всередині, але ви також можете знайти сливи зеленувато-жовтого кольору. У всіх сортів в центрі плоду є кісточка, яка не їстівна. У висуш...

Це уповільнює метаболізм! Що не можна їсти з хлібом, якщо ви хочете схуднути

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:10

Які страви ідеально поєднуються з хлібом, такий тандем продуктів пришвидшує обмін речовин, передають Патріоти України. Дехто їсть із хлібом практично всі страви і не бачить у цьому жодних проблем. Однак лікарі закликали переглянути таку харчову звичку,...