Досить просто так варити гречану крупу. Вона вже приїлась у вигляді гарніру. Приготуйте гречаники у вершковому соусі. Вечеря буде смакувати і дорослим, і дітям, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Змішайте разом фарш, яйце, гречку, сіль та спеції. З цього фаршу і треба зліпити гречаники. Викладіть у форму для запікання та поставте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Тим часом залийте сухі гриби водою, залиште на 20 хвилин. Ретельно промийте та наріжте.
Подрібніть цибулю та обсмажте до золотистого кольору. Додайте борошно, трохи солі та обсмажте протягом 2 хвилин. Далі треба влити воду, довести до густішої консистенції та викласти на гречаники. Тепер час покласти сметану та перемішати. Лишіть готуватись на 5-7 хвилин. Посипте зеленню.
Готову страву не викладайте одразу. Нехай настоїться протягом 15 хвилин. Смачного!
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...