Не відірватися! Як приготувати м’яку та ніжну печінку у французькому стилі

За цим рецептом печінка дуже апетитна. У французькому стилі вона готується з сиром та овочами. Рецепт доступний, а рівень смаку найвищий.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • яловича печінка — 600 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • борошно — 2 ст.л.;
  • сметана 20% — 2 ст.л.;
  • твердий сир — 120 г;
  • сіль, перець;
  • олія.

Як приготувати

Печінку треба почистити, помити та нарізати на шматки завтовшки 1 см.Змішати потрібно борошно, сіль та перець. В окрему тарілку збийте яйця з сіллю. Це підготовчі роботи.

Тепер кожен шматочок печінки треба запанірувати в борошні, потім занурити яйце та обсмажити на добре розігрітій сковороді з олією по хвилині з кожної сторони. Довше не смажте, бо печінка пересушиться. Викладіть печінку в форму для запікання.

Натріть моркву, сир та наріжте цибулю. Тепер обсмажте цибулю до прозорості.ю а моркву до готовності. Коренеплоди перемішайте зі сметаною.

Овочі викладіть на кожен шматок печінки. Посипте тертим сиром. А тепер відправляйте в духовку на 15 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Варто знати! Що покласти під ялинку, щоб притягнути удач

вівторок, 16 грудень 2025, 0:30

Новий 2026 рік уже близько, тому багато хто вже почав прикрашати ялинку та наповнювати дім символами удачі. За давніми традиціями, певні предмети під новорічним деревом здатні привабити процвітання, здоров’я та гармонію, передають Патріоти України. Екс...

Манікюр на Новий рік 2026: Три кольори, які можуть принести невдачі

понеділок, 15 грудень 2025, 23:55

Наближається Новий 2026 рік, і багато дівчат уже активно обирають дизайн святкового манікюру. Проте астрологи радять не поспішати з вибором: за їхніми словами, саме колір нігтів на перетині двох років може вплинути на те, що принесе вам наступний рік -...