Не відірватися! Як приготувати м’яку та ніжну печінку у французькому стилі

За цим рецептом печінка дуже апетитна. У французькому стилі вона готується з сиром та овочами. Рецепт доступний, а рівень смаку найвищий.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • яловича печінка — 600 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • борошно — 2 ст.л.;
  • сметана 20% — 2 ст.л.;
  • твердий сир — 120 г;
  • сіль, перець;
  • олія.

Як приготувати

Печінку треба почистити, помити та нарізати на шматки завтовшки 1 см.Змішати потрібно борошно, сіль та перець. В окрему тарілку збийте яйця з сіллю. Це підготовчі роботи.

Тепер кожен шматочок печінки треба запанірувати в борошні, потім занурити яйце та обсмажити на добре розігрітій сковороді з олією по хвилині з кожної сторони. Довше не смажте, бо печінка пересушиться. Викладіть печінку в форму для запікання.

Натріть моркву, сир та наріжте цибулю. Тепер обсмажте цибулю до прозорості.ю а моркву до готовності. Коренеплоди перемішайте зі сметаною.

Овочі викладіть на кожен шматок печінки. Посипте тертим сиром. А тепер відправляйте в духовку на 15 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Не робіть помилок! Названо дрова, які краще не брати для опалення каміна чи печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 23:10

Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...

Особливий тест: Виберіть сніжинку, щоб дізнатися, чи здійсняться ваші мрії нового року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 19:04

Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...