Молода картопля в червні стає класичним гарніром, адже мало хто відмовляється від ніжної, дещо солодкої, ароматної страви з молодих плодів. Крім традиційного варіння з кропом, можна знайти чимало оригінальних кулінарних рецептів, передають Патріоти України.
Для приготування картоплі в глазурі беремо:
Картоплю треба не чистити, а лише добре промити та обсушити. швидко це зробити за допомогою паперових рушників.
У сковорідці з широким дном на середньому вогні розігріти олію і викласти картоплю в один шар. Після чого обсмажити протягом 15-20 хвилин під кришкою.
Тим часом приготуйте глазур: змішайте соєвий соус, мед, часник (пропущений через прес). Полийте картоплю, готуйте протягом п’яти хвилин, постійно помішуючи, доки соус не загусне, а картопля не стане мідного відтінку.
Викладіть картоплю і присипайте кунжутом. Смачного!
Правильна гідратація має велике значення для вашого здоров’я, оскільки вода складає значну частину вашого організму. Вона підтримує рівень енергії, метаболізм, стан шкіри та навіть функції мозку, а тому важливо пити достатньо води протягом дня, передаю...
Розмова під час сну, офіційно відома як сомнілоквій, – це дуже поширене явище. Воно не є нормою, але і не вважається за медичну проблему, передають Патріоти України. Розмова уві сні може включати складні діалоги або монологи, повний набір слів чи звукі...