Молода картопля в червні стає класичним гарніром, адже мало хто відмовляється від ніжної, дещо солодкої, ароматної страви з молодих плодів. Крім традиційного варіння з кропом, можна знайти чимало оригінальних кулінарних рецептів, передають Патріоти України.
Для приготування картоплі в глазурі беремо:
Картоплю треба не чистити, а лише добре промити та обсушити. швидко це зробити за допомогою паперових рушників.
У сковорідці з широким дном на середньому вогні розігріти олію і викласти картоплю в один шар. Після чого обсмажити протягом 15-20 хвилин під кришкою.
Тим часом приготуйте глазур: змішайте соєвий соус, мед, часник (пропущений через прес). Полийте картоплю, готуйте протягом п’яти хвилин, постійно помішуючи, доки соус не загусне, а картопля не стане мідного відтінку.
Викладіть картоплю і присипайте кунжутом. Смачного!
Кава — це не просто напій. Це стиль життя, ритуал, спосіб виразити душу — а іноді й чудове алібі, щоб втекти з нудної зустрічі. Улюблений вид кави може розповісти про тебе більше, ніж ти думаєш. Заваймо каву, передають Патріоти України. Твій вибір — ч...
З часом яскраві кольори одягу неминуче тьмяніють під впливом прання, ультрафіолету та щоденного зношування. Збереження насиченості кольору потребує системного підходу до догляду, що включає правильне прання, сушіння та зберігання речей, передають Патрі...