
Молода картопля в червні стає класичним гарніром, адже мало хто відмовляється від ніжної, дещо солодкої, ароматної страви з молодих плодів. Крім традиційного варіння з кропом, можна знайти чимало оригінальних кулінарних рецептів, передають Патріоти України.
Для приготування картоплі в глазурі беремо:
Картоплю треба не чистити, а лише добре промити та обсушити. швидко це зробити за допомогою паперових рушників.
У сковорідці з широким дном на середньому вогні розігріти олію і викласти картоплю в один шар. Після чого обсмажити протягом 15-20 хвилин під кришкою.
Тим часом приготуйте глазур: змішайте соєвий соус, мед, часник (пропущений через прес). Полийте картоплю, готуйте протягом п’яти хвилин, постійно помішуючи, доки соус не загусне, а картопля не стане мідного відтінку.
Викладіть картоплю і присипайте кунжутом. Смачного!
Смартфони стають мішенню для фішингу, шкідливих застосунків і шпигунського ПЗ, а одна успішна атака здатна викрасти дані чи скомпрометувати особу. Національне агентство безпеки США (NSA) радить простий крок, що ускладнює роботу зловмисникам. Про це пиш...
Дерева символізують мудрість, силу та зв’язок із землею. Вибір одного з шести зображень допоможе дізнатися, які риси вашого характеру проявляються найбільше, передають Патріоти України. Що означає ваш вибір:. Дерево №1 – Реаліст Ви твердо стоїте на зе...