Не відірватися! Як приготувати молоду картоплю в глазурі з соєвого соусу та меду

Молода картопля в червні стає класичним гарніром, адже мало хто відмовляється від ніжної, дещо солодкої, ароматної страви з молодих плодів. Крім традиційного варіння з кропом, можна знайти чимало оригінальних кулінарних рецептів, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування картоплі в глазурі беремо:

  • 500 г дрібної молодої картоплі
  • 5 ст. л. соєвого соусу
  • 5 ст. л. меду
  • 3 зубчики молодого часнику
  • 3 ст. л. насіння кунжуту
  • 3 ст. л. олії

Картоплю треба не чистити, а лише добре промити та обсушити. швидко це зробити за допомогою паперових рушників.

У сковорідці з широким дном на середньому вогні розігріти олію і викласти картоплю в один шар. Після чого обсмажити протягом 15-20 хвилин під кришкою.

Тим часом приготуйте глазур: змішайте соєвий соус, мед, часник (пропущений через прес). Полийте картоплю, готуйте протягом п’яти хвилин, постійно помішуючи, доки соус не загусне, а картопля не стане мідного відтінку.

Викладіть картоплю і присипайте кунжутом. Смачного!

А ви це знали? Чому потрібно перезавантажувати смартфон хоча б раз на тиждень

понеділок, 10 листопад 2025, 23:56

Смартфони стають мішенню для фішингу, шкідливих застосунків і шпигунського ПЗ, а одна успішна атака здатна викрасти дані чи скомпрометувати особу. Національне агентство безпеки США (NSA) радить простий крок, що ускладнює роботу зловмисникам. Про це пиш...

Оберіть дерево - і відкрийте приховану сторону своєї особистості

понеділок, 10 листопад 2025, 23:45

Дерева символізують мудрість, силу та зв’язок із землею. Вибір одного з шести зображень допоможе дізнатися, які риси вашого характеру проявляються найбільше, передають Патріоти України. Що означає ваш вибір:. Дерево №1 – Реаліст Ви твердо стоїте на зе...