
Секрет ідеальної страви у правильному виборі картоплі, передають Патріоти України.
При цьому соду та розпушувач використовувати не треба. Достатньо взяти звичайний набір продуктів для приготування дерунів: картопля, цибуля, борошно, яйця та спеції.
Не варто використовувати молоду картоплю. Досвідчені господині кажуть, що з неї не виходять пишні деруни, оскільки в овочі ще замало крохмалю.
Однак якщо вибору особливо немає і в будинку тільки молоді плоди, то варто під час приготування додати більше цибулі.
Картоплю треба натерти на середній тертці.
У деяких випадках кулінари використовують комбайн або блендер, щоб подрібнити картоплю та цибулю. Це не впливає на смак.
Подрібнювати овочі краще окремо, щоб позбавити картоплю від зайвої рідини, яка з’явиться в цьому процесі.
Готове тісто потрібно помістити на вже розігріту з рослинною олією сковороду.
Деруни треба обсмажити з двох боків. Однак для хрусткої скоринки їх слід злегка притиснути лопаткою під час приготування.
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...
Багато людей шукають секрет довголіття у складних дієтах, біодобавках та сучасній медицині. Водночас наукові дослідження показують: одна риса характеру може суттєво впливати на тривалість життя - і її можна розвинути навіть у дорослому віці, передають ...