Курка в сметані - рецепт дієтичний і при цьому дуже смачний! Дотримуючись цього простого рецепту, курка в сметанному соусі вийде дуже ніжною та ароматною, передають Патріоти України.
Складові:
М’ясо курки нарізаємо середніми шматочками, присолюємо і заливаємо водою. Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин.
Потім додаємо в бульйон сметану, знову доводимо до кипіння. Трохи додаємо борошна та червоного меленого перцю.
Очищену подрібнену цибулю викладаємо на сковороду з розтопленим вершковим маслом, додаємо томатну пасту. Тушкуємо близько 5 хвилин, потім викладаємо в сотейник з куркою і продовжуємо тушкувати до готовності.
Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...