Курка в сметані – рецепт дієтичний і при цьому дуже смачний! Дотримуючись цього простого рецепту, курка в сметанному соусі вийде дуже ніжною та ароматною, передають Патріоти України.
Складові:
М’ясо курки нарізаємо середніми шматочками, присолюємо і заливаємо водою. Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин.
Потім додаємо в бульйон сметану, знову доводимо до кипіння. Трохи додаємо борошна та червоного меленого перцю.
Очищену подрібнену цибулю викладаємо на сковороду з розтопленим вершковим маслом, додаємо томатну пасту. Тушкуємо близько 5 хвилин, потім викладаємо в сотейник з куркою і продовжуємо тушкувати до готовності.
Смачного!
Православна церква України 23 січня за новим стилем вшановує єпископа Климента Анкірського і мучеників Агафангела, Самана і Павлина Милостивого. За старим стилем 23 січня вшановували пам'ять богослова Григорія, єпископа Ніського. . У це свято селяни ...
Пластикові контейнери для їжі є невід'ємною частиною сучасного побуту. Вони зручні для зберігання продуктів і транспортування готових страв. Проте вже після першого використання виникає проблема: залишки їжі, жир і запах міцно вбираються в пластик. Нав...