Курка в сметані – рецепт дієтичний і при цьому дуже смачний! Дотримуючись цього простого рецепту, курка в сметанному соусі вийде дуже ніжною та ароматною, передають Патріоти України.
Складові:
М’ясо курки нарізаємо середніми шматочками, присолюємо і заливаємо водою. Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин.
Потім додаємо в бульйон сметану, знову доводимо до кипіння. Трохи додаємо борошна та червоного меленого перцю.
Очищену подрібнену цибулю викладаємо на сковороду з розтопленим вершковим маслом, додаємо томатну пасту. Тушкуємо близько 5 хвилин, потім викладаємо в сотейник з куркою і продовжуємо тушкувати до готовності.
Смачного!
Яблука з кісточками можна їсти, але варто пам'ятати, що насіння яблук містить амигдалін — сполуку, яка в організмі може перетворюватися на ціаністий водень (отруту). Однак для того, щоб це стало небезпечним, потрібно з'їсти дуже велику кількість насінн...
Кольорова система маркування, яка використовується на професійних кухнях, створена для того, щоб уникнути забруднення продуктів через їхнє перекриття, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наприклад, червона дошка призначена для м'яса, синя —...