
Цей рецепт кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової варто взяти на замітку. Адже сало в маринаді — це ситно і смачно, передають Патріоти України.
Шматочок таких ласощів із хлібом — що може бути краще?
- Найголовніше -- вибрати хороше сало, — каже Елла Іванова. — Рецепт простий. Соковите й ароматне сало — це смачно і просто.
Сало в маринадіДля маринаду
- 250 г сала
- 700 мл води
- 2 столові ложки солі
- 1 столова ложка цукру
- 10 горошин перцю
- 3 лаврові листки
- Можна додати пару зубчиків часнику
- Для обсипання сванська сіль або паприка
Готуємо маринад. З'єднуємо воду, сіль, цукор, перець і лавровий лист. Доводимо до кипіння, потім охолоджуємо. Поміщаємо сало в холодний маринад. Витримуємо три доби в холодильнику. Добре просушуємо паперовими рушниками. Додаємо улюблені ароматні спеції.
Смачного!
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...