Цей рецепт кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової варто взяти на замітку. Адже сало в маринаді — це ситно і смачно, передають Патріоти України.
Шматочок таких ласощів із хлібом — що може бути краще?
- Найголовніше -- вибрати хороше сало, — каже Елла Іванова. — Рецепт простий. Соковите й ароматне сало — це смачно і просто.
Сало в маринадіДля маринаду
- 250 г сала
- 700 мл води
- 2 столові ложки солі
- 1 столова ложка цукру
- 10 горошин перцю
- 3 лаврові листки
- Можна додати пару зубчиків часнику
- Для обсипання сванська сіль або паприка
Готуємо маринад. З'єднуємо воду, сіль, цукор, перець і лавровий лист. Доводимо до кипіння, потім охолоджуємо. Поміщаємо сало в холодний маринад. Витримуємо три доби в холодильнику. Добре просушуємо паперовими рушниками. Додаємо улюблені ароматні спеції.
Смачного!
Щороку у Великій Британії рак голови та шиї діагностують у понад 12 тисяч людей. Це четвертий за поширеністю вид раку серед чоловіків. Рання діагностика має вирішальне значення для успішного лікування та виживання, передають Патріоти України. Багато си...
Пари, які після вечірок обговорюють інших гостей по дорозі додому, можуть бути щасливішими за тих, хто говорить лише про плани на тиждень. До такого висновку дійшли вчені Каліфорнійського університету в Ріверсайді, дослідивши 76 пар, передають Патріоти...