Цей рецепт кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової варто взяти на замітку. Адже сало в маринаді — це ситно і смачно, передають Патріоти України.
Шматочок таких ласощів із хлібом — що може бути краще?
- Найголовніше -- вибрати хороше сало, — каже Елла Іванова. — Рецепт простий. Соковите й ароматне сало — це смачно і просто.
Сало в маринадіДля маринаду
- 250 г сала
- 700 мл води
- 2 столові ложки солі
- 1 столова ложка цукру
- 10 горошин перцю
- 3 лаврові листки
- Можна додати пару зубчиків часнику
- Для обсипання сванська сіль або паприка
Готуємо маринад. З'єднуємо воду, сіль, цукор, перець і лавровий лист. Доводимо до кипіння, потім охолоджуємо. Поміщаємо сало в холодний маринад. Витримуємо три доби в холодильнику. Добре просушуємо паперовими рушниками. Додаємо улюблені ароматні спеції.
Смачного!
Здоров’я кісток - це не лише кальцій, вітамін D і фізичні вправи. Нове масштабне дослідження показало: вирішальним може бути ще й час, коли ви їсте, передають Патріоти України. Американські науковці проаналізували дані понад 927 тисяч дорослих і виявил...
Чи може те, що ми їмо, визначати, ким ми є? Науковці дедалі частіше відповідають на це запитання ствердно. Ідея "ти є те, що ти їси", яку ще в XIX столітті вважали радше метафорою, нині отримує наукове підтвердження, передають Патріоти України. Огляд д...