Рецепт соковитих біляшів опубліковано у кулінарному Instagram-блозі "Отчаянная домохозяйка".
"Такі біляші готує моя мама. Вони просто з дитинства... Смачні такі", – анонсувала рецепт авторка кулінарного блогу, зазначають Патріоти України.
Для їхнього приготування потрібно:
500 мл жирного, холодного кефіру;
1 ч. л. солі;
1 ч. л. соди;
650–700 г борошна.
Для начинки необхідно з'єднати:
яловичий фарш;
цибулю;
зелень за смаком;
сіль, чорний перець, паприку;
1 ч. л. майонезу для соковитості.
"З'єднуємо кефір, сіль, соду. Просіваючи борошно, замішуємо тісто. Холодний кефір – це один із секретів пишного, легкого тіста. Залиште його щонайменше на годину. Вимішуємо гарненько, перш ніж розкачати", – описала процес приготування тіста блогерка.
Потім тісто потрібно розкачати і вирізати з нього кружальця. На кожне з них викладаємо м'ясну начинку, закриваємо поетапно, формуючи з одного боку невеликий отвір, і потім обсмажуємо у великій кількостірослинної олії. Блогерка зазначає, що спершу біляші обсмажують отвором вниз, а потім перевертають.
Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...