Курячі серця - їх дещо недооцінюють в повсякденному приготуванні. З них можна приготувати апетитні шашлички. Чому б не зробити їх на вечерю для різноманіття.
Для приготування потрібно підготувати такий набір продуктів:
Серця промийте та відріжте непотрібну бокову частину. Ще раз промийте. Потім залийте окропом. Злийте та приправте серця паприкою, сухим часником , орегано, соєвим соусом, олією, лимонним соком, сіллю. Додайте порізану цибулю.
Перемішайте все разом. Накрийте харчовою плівкою та поставте маринуватися в холодильник на всю ніч. Якщо готуєте на вечерю, то зранку заправте і залиште до вечора.
Серця треба надіти на дерев’яні шпажки. Загорніть в фольгу та відправте в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.
За 5 хвилин до кінця фольгу треба зняти та вже так допекти, щоб вони апетитно виглядали. Смачного!
Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України. Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за...
Сирники можуть стати ідеальним сніданком для тих, хто любить побалувати себе корисними та смачними стравами, передають Патріоти України. Як правило, ідеальні сирники мають приємну текстуру: сир буквально тане в роті. Якщо ж вони виходять твердими і шви...