Курячі серця - їх дещо недооцінюють в повсякденному приготуванні. З них можна приготувати апетитні шашлички. Чому б не зробити їх на вечерю для різноманіття.
Для приготування потрібно підготувати такий набір продуктів:
Серця промийте та відріжте непотрібну бокову частину. Ще раз промийте. Потім залийте окропом. Злийте та приправте серця паприкою, сухим часником , орегано, соєвим соусом, олією, лимонним соком, сіллю. Додайте порізану цибулю.
Перемішайте все разом. Накрийте харчовою плівкою та поставте маринуватися в холодильник на всю ніч. Якщо готуєте на вечерю, то зранку заправте і залиште до вечора.
Серця треба надіти на дерев’яні шпажки. Загорніть в фольгу та відправте в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.
За 5 хвилин до кінця фольгу треба зняти та вже так допекти, щоб вони апетитно виглядали. Смачного!
З віком жіночий організм зазнає природних змін: погіршується кровообіг, сповільнюється обмін речовин, коливається гормональний фон, а сон стає неглибоким. Часто відчувається холод у стопах, судоми вночі та складнощі із засинанням. Щоб полегшити ці симп...
Як швидко ви зможете знайти той місяць, який відрізняється від інших? П’ять секунд — це забагато чи замало? Перевірте себе в нашому тесті на спостережливість і дізнайтеся, чи отримаєте сьогодні звання чемпіона, Патріоти України. Ваше завдання: знайти о...