Не відірватися! Як приготувати справжній шашлик з курячих сердець

Курячі серця - їх дещо недооцінюють в повсякденному приготуванні. З них можна приготувати апетитні шашлички. Чому б не зробити їх на вечерю для різноманіття.

Інгредієнти

Для приготування потрібно підготувати такий набір продуктів:

  • курячі серця — 1 кг;
  • соєвий соус — 2 ст.л.;
  • орегано — 1 ч.л.;
  • паприка — 1 ч.л.;
  • сухий часник — 1 ч.л.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • олія — 3 ст.л.;
  • лимонний сік — 3 ст.л.

Як приготувати

Серця промийте та відріжте непотрібну бокову частину. Ще раз промийте. Потім залийте окропом. Злийте та приправте серця паприкою, сухим часником , орегано, соєвим соусом, олією, лимонним соком, сіллю. Додайте порізану цибулю.

Перемішайте все разом. Накрийте харчовою плівкою та поставте маринуватися в холодильник на всю ніч. Якщо готуєте на вечерю, то зранку заправте і залиште до вечора.

Серця треба надіти на дерев’яні шпажки. Загорніть в фольгу та відправте в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.

За 5 хвилин до кінця фольгу треба зняти та вже так допекти, щоб вони апетитно виглядали. Смачного!

Якщо постійно хочеться солоного - ось чого не вистачає організму

середа, 29 жовтень 2025, 8:15

Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...

Не робіть помилок! Чому відбивні виходять сухі та прісні

середа, 29 жовтень 2025, 7:43

Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...