Не відірватися! Як приготувати справжній шашлик з курячих сердець

Курячі серця - їх дещо недооцінюють в повсякденному приготуванні. З них можна приготувати апетитні шашлички. Чому б не зробити їх на вечерю для різноманіття.

Інгредієнти

Для приготування потрібно підготувати такий набір продуктів:

  • курячі серця — 1 кг;
  • соєвий соус — 2 ст.л.;
  • орегано — 1 ч.л.;
  • паприка — 1 ч.л.;
  • сухий часник — 1 ч.л.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • олія — 3 ст.л.;
  • лимонний сік — 3 ст.л.

Як приготувати

Серця промийте та відріжте непотрібну бокову частину. Ще раз промийте. Потім залийте окропом. Злийте та приправте серця паприкою, сухим часником , орегано, соєвим соусом, олією, лимонним соком, сіллю. Додайте порізану цибулю.

Перемішайте все разом. Накрийте харчовою плівкою та поставте маринуватися в холодильник на всю ніч. Якщо готуєте на вечерю, то зранку заправте і залиште до вечора.

Серця треба надіти на дерев’яні шпажки. Загорніть в фольгу та відправте в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.

За 5 хвилин до кінця фольгу треба зняти та вже так допекти, щоб вони апетитно виглядали. Смачного!

Навіщо досвідчені господині посипають курку содою і тільки потім смажать

п’ятниця, 5 липень 2024, 12:12

Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України. Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за...

Чому сирники виходять гумові - названо просту помилку, яка все псує

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:09

Сирники можуть стати ідеальним сніданком для тих, хто любить побалувати себе корисними та смачними стравами, передають Патріоти України. Як правило, ідеальні сирники мають приємну текстуру: сир буквально тане в роті. Якщо ж вони виходять твердими і шви...