
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України.
До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви додасте у нього лише натуральні інгредієнти, уникаючи хімічних та різних стимуляторів, пише OBOZ.UA.
Інгредієнти на 500 мл ванільного сиропу:
- Одна склянка цукрової пудри
- Одна склянка води
- Півтори столові ложки ванільного екстракту
Спосіб приготування ванільного сиропу:
- Додайте цукор і воду в каструлю. Доведіть до кипіння, потім зменште вогонь і варіть на повільному вогні п'ять хвилин.
- Зачекайте, поки охолоне, перш ніж додавати екстракт ванілі, а потім насолоджуйтесь.
Інгредієнти на 500 мл карамельного сиропу:
- Одна склянка цукрової пудри
- Чверть склянки води
- Півсклянки гарячої води
- Одна чайна ложка ванільного екстракту
Інгредієнти на 500 мл солоного карамельного сиропу:
- Одна склянка цукрової пудри
- Чверть склянки води
- Півсклянки гарячої води
- Одна чайна ложка ванільного екстракту
- Щіпка солі
Спосіб приготування карамелі та солоного карамельного сиропу:
- Змішайте цукор і воду в невеликій каструлі на середньому вогні до повного розчинення, не доводьте до кипіння.
- Після повного розчинення збільште вогонь до середньо-сильного, накрийте кришкою та дайте покипіти дві-три хвилини.
- Зніміть кришку та повільно помішуйте, доки колір не стане схожим на світло-медовий. Зніміть з вогню та дуже обережно додайте гарячу воду.
- Як тільки утворення бульбашок сповільниться, додайте ваніль і повільно перемішайте. Якщо ви готуєте солоний карамельний сироп, додайте сіль на цьому етапі. Переконайтеся, що ви використовуєте високоякісну сіль, наприклад, пластівці.
- Перед використанням дайте йому повністю охолонути. Усі сиропи можна зберігати в герметичній банці або контейнері до двох тижнів.
Усі ці сиропи неймовірно смачні, їх приготування займає мало часу, і вони мають кращий смак, ніж магазинні аналоги.
Картопля - корисна, ситна та низькокалорійна, але неправильне поєднання з іншими продуктами може перетворити її на справжню травну бомбу. Експерти дієтологи попереджають: деякі комбінації викликають важкість у шлунку, сонливість та втому, передають Пат...
Зливний отвір може бути найбруднішим місцем у вашому домі, навіть якщо раковина сяє чистотою. Суміш мила, жиру та харчових відходів утворює в трубах наліт, який не лише смердить, а й приваблює шкідників. Про це пише The Mirror, передають Патріоти Украї...