Не відірватися! Як швидко, смачно та просто приготувати картопляні деруни з куркою

Деруни - національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші, передають Патріоти України.

Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє.

Подробиці

Якщо ви втомилися від традиційних дерунів, спробуйте приготувати їх з куркою. Вийде неймовірно смачно. До того ж збалансоване поєднання продуктів дозволить швидко вгамувати голод.

Які продукти потрібно підготувати:

  • 2 картоплини;
  • 1 шматок курячого філе;
  • 1 куряче яйце;
  • цибулина середніх розмірів;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 2 столові ложки борошна;
  • сіль та спеції на ваш розсуд;
  • олія для смаження без запаху.

Як готувати:

Цей рецепт неймовірно простий у виконанні. Спочатку вимийте філе, висушіть за допомогою паперового рушника, дрібно наріжте ножем і відправте в зручну ємність для приготування.

Туди ж відправляємо терту картоплю, куряче яйце, борошно, сіль, сметану, спеції.

Перемішувати слід ретельно, щоб текстура була однорідною.

Розігріваємо сковорідку, додаємо олію і смажимо наші деруни до готовності з двох сторін.

Не забуваємо видалити надлишки олії за допомогою паперових рушників.

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...

Закуска від якої неможливо відірватися! Баклажани по-корейськи

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:15

Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України. Складові:. 1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин. 2. У цей час ...