Не відірватися! Як швидко, смачно та просто приготувати картопляні деруни з куркою

Деруни - національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші, передають Патріоти України.

Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє.

Подробиці

Якщо ви втомилися від традиційних дерунів, спробуйте приготувати їх з куркою. Вийде неймовірно смачно. До того ж збалансоване поєднання продуктів дозволить швидко вгамувати голод.

Які продукти потрібно підготувати:

  • 2 картоплини;
  • 1 шматок курячого філе;
  • 1 куряче яйце;
  • цибулина середніх розмірів;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 2 столові ложки борошна;
  • сіль та спеції на ваш розсуд;
  • олія для смаження без запаху.

Як готувати:

Цей рецепт неймовірно простий у виконанні. Спочатку вимийте філе, висушіть за допомогою паперового рушника, дрібно наріжте ножем і відправте в зручну ємність для приготування.

Туди ж відправляємо терту картоплю, куряче яйце, борошно, сіль, сметану, спеції.

Перемішувати слід ретельно, щоб текстура була однорідною.

Розігріваємо сковорідку, додаємо олію і смажимо наші деруни до готовності з двох сторін.

Не забуваємо видалити надлишки олії за допомогою паперових рушників.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...