Не відірватися! Як швидко, смачно та просто приготувати картопляні деруни з куркою

Деруни - національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші, передають Патріоти України.

Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє.

Подробиці

Якщо ви втомилися від традиційних дерунів, спробуйте приготувати їх з куркою. Вийде неймовірно смачно. До того ж збалансоване поєднання продуктів дозволить швидко вгамувати голод.

Які продукти потрібно підготувати:

  • 2 картоплини;
  • 1 шматок курячого філе;
  • 1 куряче яйце;
  • цибулина середніх розмірів;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 2 столові ложки борошна;
  • сіль та спеції на ваш розсуд;
  • олія для смаження без запаху.

Як готувати:

Цей рецепт неймовірно простий у виконанні. Спочатку вимийте філе, висушіть за допомогою паперового рушника, дрібно наріжте ножем і відправте в зручну ємність для приготування.

Туди ж відправляємо терту картоплю, куряче яйце, борошно, сіль, сметану, спеції.

Перемішувати слід ретельно, щоб текстура була однорідною.

Розігріваємо сковорідку, додаємо олію і смажимо наші деруни до готовності з двох сторін.

Не забуваємо видалити надлишки олії за допомогою паперових рушників.

Народні прикмети на 19 січня. Макарів день. Важливі клопоти краще відкласти

неділя, 19 січень 2025, 7:05

19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...

Секрет господинь! Як приготувати тушковане м’ясо, яке розпадається на волокна

неділя, 19 січень 2025, 6:13

М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...