Сезон молодої картоплі починається у середині травня. Її вже зараз можна знайти на ринках та в магазинах. Молода картопля сама по собі дуже смачна, і її достатньо просто відварити і подавати як гарнір. Однак ще смачніше запекти молоду картоплю з хрусткою скоринкою. Ділимося простим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Миємо і чистимо молоду картоплю. Краще брати дрібніші бульби одного розміру. Відварюємо картоплю у підсоленій воді після закипання протягом 3 хвилин.
Зливаємо воду і перекладаємо картоплю в глибокий посуд. Додаємо улюблені спеції до картоплі: паприку, сухий часник, або кілька зубчиків подрібнених зубчиків часнику і добре перемішуємо. Поливаємо оливковою олією. Застилаємо пергамент на деко і викладаємо картоплю.
Запікаємо картоплю в духовці 30-40 хвилин за температури 200 градусів. За 5 хвилин до завершення приготування можна ввімкнути конвекцію.
Перед подачею радимо приготувати пікантний соус до гарніру. Для цього потрібно змішати сметану, дрібно нарізану зелень, сіль та перець. Ретельно перемішайте всі інгредієнти та полийте ними запечену картоплю. Страва вийде пікантною і неймовірно смачною. Смачного!
Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...
Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...