Сезон молодої картоплі починається у середині травня. Її вже зараз можна знайти на ринках та в магазинах. Молода картопля сама по собі дуже смачна, і її достатньо просто відварити і подавати як гарнір. Однак ще смачніше запекти молоду картоплю з хрусткою скоринкою. Ділимося простим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Миємо і чистимо молоду картоплю. Краще брати дрібніші бульби одного розміру. Відварюємо картоплю у підсоленій воді після закипання протягом 3 хвилин.
Зливаємо воду і перекладаємо картоплю в глибокий посуд. Додаємо улюблені спеції до картоплі: паприку, сухий часник, або кілька зубчиків подрібнених зубчиків часнику і добре перемішуємо. Поливаємо оливковою олією. Застилаємо пергамент на деко і викладаємо картоплю.
Запікаємо картоплю в духовці 30-40 хвилин за температури 200 градусів. За 5 хвилин до завершення приготування можна ввімкнути конвекцію.
Перед подачею радимо приготувати пікантний соус до гарніру. Для цього потрібно змішати сметану, дрібно нарізану зелень, сіль та перець. Ретельно перемішайте всі інгредієнти та полийте ними запечену картоплю. Страва вийде пікантною і неймовірно смачною. Смачного!
Дослідження за участю понад 21 тис. осіб показало, що вісцеральний жир, який накопичується навколо печінки, шлунка та кишечника, пов’язаний із прискореним старінням серця і судин, передають Патріоти України. На відміну від підшкірного жиру, який можна ...
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...