Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі продукти:

  • підчеревина — 1,5 кг;
  • часник — 4 зубчики;
  • гостра гірчиця;
  • соус барбекю;
  • розмарин;
  • сіль, перець, паприка.

Як приготувати

М’ясо свинини натріть сіллю, змастіть соусами та посипте чорним меленим перцем, копченою паприкою. Розподіліть подрібнений часник, розмарин.

Тепер потрібно підчеревину скрутити в рулет. Після цього треба перев’язати рулет з усіх сторін. Можна не відразу відправляти в духовку, а залишити на 2 години постояти, промаринуватися.

Потім відправте рулет в духовку на 1,5 години при температурі 185 градусів. Готовий рулет змастіть соком, який виділився та намастіть соусом барбекю. Запікайте від цього моменту ще протягом 10 хвилин до утворення апетитної скоринки. Смачного!

Як смачно посмажити сало, щоб воно не стало сухим

понеділок, 6 травень 2024, 19:09

Для господинь питання смаження сала є звичним. Навіть не виникає думки, що потрібно знати певні хитрощі його приготування. Незважаючи на це, продукт іноді виходить пересмаженим та сухим, передають Патріоти України. Почати потрібно саме з цього — з вибо...

А ви це знали? Чому в СРСР на балконах вставляли вікна з автобусів

понеділок, 6 травень 2024, 18:56

В епоху СРСР, через дефіцит та бідність люди вдавалися до незвичних рішень. Це стосувалося всіх сфер житті, зокрема будівництва, передають Патріоти України. Прогулюючись старими радянськими кварталами не рідко замість пластикових чи дерев’яних вікон мо...