З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні такі продукти:
М’ясо свинини натріть сіллю, змастіть соусами та посипте чорним меленим перцем, копченою паприкою. Розподіліть подрібнений часник, розмарин.
Тепер потрібно підчеревину скрутити в рулет. Після цього треба перев’язати рулет з усіх сторін. Можна не відразу відправляти в духовку, а залишити на 2 години постояти, промаринуватися.
Потім відправте рулет в духовку на 1,5 години при температурі 185 градусів. Готовий рулет змастіть соком, який виділився та намастіть соусом барбекю. Запікайте від цього моменту ще протягом 10 хвилин до утворення апетитної скоринки. Смачного!
Під час стресу ми тягнемося до знайомих "заспокійливих" продуктів: шоколад, чіпси, морозиво чи солодка газована. Проте така їжа лише поглиблює нервове напруження та шкодить здоров’ю. Видання eatthis.com пропонує корисні альтернативи - продукти, які дій...
У спекотну пору року прання постільної білизни потребує особливої уваги - через підвищене потовиділення тканини швидко вбирають запахи, жир і забруднення. Це не лише створює дискомфорт, а й робить ліжко середовищем для пилових кліщів та бактерій. Але е...