З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні такі продукти:
М’ясо свинини натріть сіллю, змастіть соусами та посипте чорним меленим перцем, копченою паприкою. Розподіліть подрібнений часник, розмарин.
Тепер потрібно підчеревину скрутити в рулет. Після цього треба перев’язати рулет з усіх сторін. Можна не відразу відправляти в духовку, а залишити на 2 години постояти, промаринуватися.
Потім відправте рулет в духовку на 1,5 години при температурі 185 градусів. Готовий рулет змастіть соком, який виділився та намастіть соусом барбекю. Запікайте від цього моменту ще протягом 10 хвилин до утворення апетитної скоринки. Смачного!
Бортпровідниця поділилася п'ятьма речами, яких вона ніколи б не зробила, якби була пасажиркою літака, – і деякі з них досить несподівані, передають Патріоти України. Так, Кейлін Керрі наробила галасу своїм відео, яке опублікувала у мережі TikTok. Вона ...
Китайські автомобілі приваблюють багатьох покупців насамперед дешевизною. Фактично, це єдина очевидна перевага. Але про це замислюються не всі. Як і про головні мінуси, про які якраз розповіли експерти, передають Патріоти України. Останнім часом китайс...