З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні такі продукти:
М’ясо свинини натріть сіллю, змастіть соусами та посипте чорним меленим перцем, копченою паприкою. Розподіліть подрібнений часник, розмарин.
Тепер потрібно підчеревину скрутити в рулет. Після цього треба перев’язати рулет з усіх сторін. Можна не відразу відправляти в духовку, а залишити на 2 години постояти, промаринуватися.
Потім відправте рулет в духовку на 1,5 години при температурі 185 градусів. Готовий рулет змастіть соком, який виділився та намастіть соусом барбекю. Запікайте від цього моменту ще протягом 10 хвилин до утворення апетитної скоринки. Смачного!
Досить часто в приміщеннях з підвищеною вологістю повітря, де будь-які металеві предмети тривалий час контактують з водою, починають з'являтися плями від іржі. Особливо помітні вони на світлій плитці, передають Патріоти України. Такий сюрприз звичайно,...
Багато звичайних кімнатних рослин містять токсини, які можуть завдати шкоди домашнім тваринам, якщо їх проковтнути, спричиняючи будь-які захворювання: від легкого розладу шлунку до серйозних проблем зі здоров’ям, передають Патріоти України. Щоб допомог...