Не відірватися! Як зробити солоні сухарики в домашніх умовах

Сухарики для салату “Цезар”, для хрумання під пиво чи й просто на перекус можна приготувати в домашніх умовах. На відміну від магазинних вони будуть більш корисні та смачні, передають Патріоти України.

Подробиці

Хліб поріжте на кубики, перекладіть у пакет, додайте прянощі, які найбільше смакують. Особливо варто додати сушений часник, солодку паприку та суміш перців, проте не надто гострих.

Потім додайте трішки олії, пакет зав’яжіть і добре його струсіть, щоб рівномірно розподілилося.

Викладіть майбутні сухарики на деко і відправте у духовку на пів години при температурі 170-180 градусів.

Якщо просто підсушити білий хліб, то можна зробити пряну заливку після, зокрема на основі оливкової олії, часнику та зелені.

Джерело: ПростоВей

Це така смакота! Ніжна куряча печінка в сметані з цибулею і морквою

вівторок, 27 серпень 2024, 8:13

Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України. Для приготування треба взя...

Є секрет! Як зберігати відкриту томатну пасту до 6 місяців

вівторок, 27 серпень 2024, 7:12

Якщо ви з тих, хто бере з банки томатної пасти 1-2 ложки, а потім викидає, бо вона псується, то ці поради вам у допомогу! Більше жодна крапля томатної заготівлі не пропаде, передають Патріоти України. Порада 1. Після того, як використали частинку томат...