Сухарики для салату “Цезар”, для хрумання під пиво чи й просто на перекус можна приготувати в домашніх умовах. На відміну від магазинних вони будуть більш корисні та смачні, передають Патріоти України.
Хліб поріжте на кубики, перекладіть у пакет, додайте прянощі, які найбільше смакують. Особливо варто додати сушений часник, солодку паприку та суміш перців, проте не надто гострих.
Потім додайте трішки олії, пакет зав’яжіть і добре його струсіть, щоб рівномірно розподілилося.
Викладіть майбутні сухарики на деко і відправте у духовку на пів години при температурі 170-180 градусів.
Якщо просто підсушити білий хліб, то можна зробити пряну заливку після, зокрема на основі оливкової олії, часнику та зелені.
Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...
Під час сну вночі люди можуть поводитись дуже незвичним чином. Сміятись, щось белькотіти і навіть цілком чітко щось говорити, передають Патріоти України. Це явище в науці має назву сомнілоквія, і воно вважається досить поширеним у людській популяції. Я...