Не відірватися! Як зробити солоні сухарики в домашніх умовах

Сухарики для салату “Цезар”, для хрумання під пиво чи й просто на перекус можна приготувати в домашніх умовах. На відміну від магазинних вони будуть більш корисні та смачні, передають Патріоти України.

Подробиці

Хліб поріжте на кубики, перекладіть у пакет, додайте прянощі, які найбільше смакують. Особливо варто додати сушений часник, солодку паприку та суміш перців, проте не надто гострих.

Потім додайте трішки олії, пакет зав’яжіть і добре його струсіть, щоб рівномірно розподілилося.

Викладіть майбутні сухарики на деко і відправте у духовку на пів години при температурі 170-180 градусів.

Якщо просто підсушити білий хліб, то можна зробити пряну заливку після, зокрема на основі оливкової олії, часнику та зелені.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Мольфар назвав подарунки, які ніколи не можна дарувати і приймати, аби не накликати біду

понеділок, 15 грудень 2025, 18:49

Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...

Це може здивувати! ТОП-10 причин, чому взимку потрібно пити ще більше води

понеділок, 15 грудень 2025, 18:30

Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...