Сухарики для салату “Цезар”, для хрумання під пиво чи й просто на перекус можна приготувати в домашніх умовах. На відміну від магазинних вони будуть більш корисні та смачні, передають Патріоти України.
Хліб поріжте на кубики, перекладіть у пакет, додайте прянощі, які найбільше смакують. Особливо варто додати сушений часник, солодку паприку та суміш перців, проте не надто гострих.
Потім додайте трішки олії, пакет зав’яжіть і добре його струсіть, щоб рівномірно розподілилося.
Викладіть майбутні сухарики на деко і відправте у духовку на пів години при температурі 170-180 градусів.
Якщо просто підсушити білий хліб, то можна зробити пряну заливку після, зокрема на основі оливкової олії, часнику та зелені.
Банани часто вважаються одним із найкорисніших фруктів завдяки своїй поживній цінності та універсальності у щоденному раціоні. Їх зручно брати з собою, легко поєднувати з іншими продуктами й вони чудово смакують, передають Патріоти України. . Однак, на...
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...