У Криму традиційно до свята готують смачні котлети "Ластівчине гніздо". Це не просто котлети, а справжні міні-піци зі скибочками помідора, болгарського перцю - і все це покривається товстим шаром сиру. Неймовірно смачна страва, яку можна готувати відразу, а можна заморозити про запас, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Змішайте фарш з замоченим у воді або молоці, а потім віджатим хлібом, сіллю і приправами. Додайте подрібнений кріп і пропущений через прес часник. Вбийте яйця. Добре вимішайте фарш і як слід відбийте.
Дайте котлетному фаршу постояти в холодильнику півгодини, потім розділіть на 24 частини і сформуйте плоскі круглі коржики. Розкладіть заготовки на змащеному олією деку для запікання.Цибулю і помідори поріжте кружечками, перець - кільцями. Кожен коржик змастіть кетчупом, покладіть цибулю, потім змастіть майонезом, покладіть помідор, знову змастіть майонезом і покладіть скибочку сиру. Колечко перцю вдавіть в котлету навколо начинки і саму начинку теж злегка притисніть рукою.
Частину котлет "Ластівчине гніздо" можна заморозити, інші поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Смачного!
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...
Відомий британський лікар Ранган Чаттерджі, зірка телепрограми "Лікар у будинку", розповів, чому він принципово не вживає їжу під час перельотів. У своєму подкасті Feel Better Live More він поспілкувався з хірургом і фахівцем зі здорового способу життя...