У Криму традиційно до свята готують смачні котлети "Ластівчине гніздо". Це не просто котлети, а справжні міні-піци зі скибочками помідора, болгарського перцю - і все це покривається товстим шаром сиру. Неймовірно смачна страва, яку можна готувати відразу, а можна заморозити про запас, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Змішайте фарш з замоченим у воді або молоці, а потім віджатим хлібом, сіллю і приправами. Додайте подрібнений кріп і пропущений через прес часник. Вбийте яйця. Добре вимішайте фарш і як слід відбийте.
Дайте котлетному фаршу постояти в холодильнику півгодини, потім розділіть на 24 частини і сформуйте плоскі круглі коржики. Розкладіть заготовки на змащеному олією деку для запікання.Цибулю і помідори поріжте кружечками, перець - кільцями. Кожен коржик змастіть кетчупом, покладіть цибулю, потім змастіть майонезом, покладіть помідор, знову змастіть майонезом і покладіть скибочку сиру. Колечко перцю вдавіть в котлету навколо начинки і саму начинку теж злегка притисніть рукою.
Частину котлет "Ластівчине гніздо" можна заморозити, інші поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Смачного!
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...