Що може бути кращим для перекусу, ніж скоринка підсушеного хрумкого хліба з ніжним паштетом із курячої печінки. Страви з печінки поживні та корисні, передають Патріоти України.
Правда, не всі господині знають, як приготувати паштет, щоб він вдався саме ніжним та смачним. Читайте рецепт від досвідчених кулінарів, готуйте та насолоджуйтеся.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Приготування
Наріжте цибулю й підсмажте на олії або на вершковому маслі, щоб стала прозорою. Додайте до цибулі моркву й підсмажте все до золотистого кольору. Помийте й наріжте печінку, покладіть до моркви й цибулі й обсмажуйте її декілька хвилин, щоб побіліла.
Після цього залийте водою й тушкуйте 15-20 хвилин на помірному вогні. Коли овочі розм’якнуть й у сковорідці залишиться трохи води, перекладіть все у чашу блендера.
Додайте сіль, перець, вершкове масло й перебийте до однорідної консистенції. Перекладіть у посудину з кришкою й охолодіть паштет. Намастіть хрустку скориночку хліба й насолоджуйтеся. Зберігайте паштет у холодильнику.
Кажуть, що перше, що ми помічаємо, може розповісти про приховані риси особистості. Психологи вважають: наша підсвідомість зберігає переконання, спогади та звички, які формують нашу поведінку, передають Патріоти України. Пропонуємо простий тест-картинку...
Брехун зазвичай видає себе поведінкою, навіть якщо ви цього не помічаєте. Деякі люди відчувають фальш за інтуїцією, проте навіть без "шостого почуття" можна розпізнати неправду, спостерігаючи за дрібними жестами та поведінкою співрозмовника, передають ...