Не відірватися! Кулінари розповіли, як приготувати найсмачніший паштет із курячої печінки

Що може бути кращим для перекусу, ніж скоринка підсушеного хрумкого хліба з ніжним паштетом із курячої печінки. Страви з печінки поживні та корисні, передають Патріоти України.

Правда, не всі господині знають, як приготувати паштет, щоб він вдався саме ніжним та смачним. Читайте рецепт від досвідчених кулінарів, готуйте та насолоджуйтеся.

Подробиці

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 350 г курячої печінки
  • 100 цибулі
  • 100 моркви
  • 30 г вершкового масла
  • 0,5 склянки води
  • 1 ст. л. олії
  • сіль, перець

Приготування

Наріжте цибулю й підсмажте на олії або на вершковому маслі, щоб стала прозорою. Додайте до цибулі моркву й підсмажте все до золотистого кольору. Помийте й наріжте печінку, покладіть до моркви й цибулі й обсмажуйте її декілька хвилин, щоб побіліла.

Після цього залийте водою й тушкуйте 15-20 хвилин на помірному вогні. Коли овочі розм’якнуть й у сковорідці залишиться трохи води, перекладіть все у чашу блендера.

Додайте сіль, перець, вершкове масло й перебийте до однорідної консистенції. Перекладіть у посудину з кришкою й охолодіть паштет. Намастіть хрустку скориночку хліба й насолоджуйтеся. Зберігайте паштет у холодильнику.

Джерело: ПростоВей

Як приготувати найсмачніші бендерики з м’ясом

середа, 7 серпень 2024, 17:15

Бендерики з м‘ясом - традиційна страва української кухні. Вони дуже прості у приготуванні, але неймовірно смачні та поживні. Якщо ви не готували раніше бендериків, то спробуйте за нашим рецептом. Їх можна подавати як на обід, так і на вечерю, передають...

Варто знати! ТОП-4 харчові звички, які сповільнюють ваш метаболізм

середа, 7 серпень 2024, 16:30

З віком наше тіло природно сповільнюється. Незважаючи на те, що у 50 років ви все ще молоді душею, ви починаєте помічати певні зміни в організмі, яких не уникнути. Повільний метаболізм . процес, коли їжа та напої перетворюються на енергію - є одним з т...