Не відірватися! Курячі котлети з сиром - незвичайна, але смачна страва

Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України.

Подробиці

Отже, для приготування незвичайних котлет вам знадобиться:

  • 600 г курячого філе;
  • 200 г сиру;
  • 1 цибулина (велика);
  • 1 яйце;
  • сіль та спеції за смаком.

Промите та обсушене філе курки необхідно пропустити через м’ясорубку. Прокрутити за допомогою приладу належить і сир, а також очищену від шкірки і нарізану на часточки цибулю.

Додайте в фарш, що вийшов, яйце, посоліть і приправте улюбленими спеціями. Добре поєднується з котлетами мелений чорний перець, а також дрібно нарубана зелень.

Перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси, з якої потрібно сформувати битки і підсмажити на розпеченій сковороді з додаванням невеликої кількості олії.

За бажанням котлети можна занурити в панірувальні сухарі, але допускається і приготування без панірування.

Для початку підрум’яніть на середньому вогні один бік котлет, після чого переверніть їх, зменшіть вогонь і смажте під закритою кришкою до готовності.

Перед тим як розпочати готування другої партії, навчені досвідом господині радять обполоснути сковорідку.

Це така смакота! Як приготувати курячі стріпси - закуска для частування гостей

понеділок, 6 травень 2024, 10:12

Можна не ходити у заклади швидкого харчування за різноманітними нагетсами, бо рецепт курячих стріпсів набагато смачніший. Спробуйте приготувати і ви, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібно нарізати куряче філе на продовгасті смужки. ...

Власникам "пухнастиків" на замітку: Як відвадити котів та кішок від комп'ютерів та ноутбуків

понеділок, 6 травень 2024, 9:52

Багато хто любить своїх домашніх вихованців, але коти набагато частіше собак цікавляться комп'ютерами та ноутбуками і навіть псують їх. Тварину можна від цього відучити, переключивши їхню увагу на інші, менш дорогі "іграшки", передають Патріоти України...