Не відірватися! Курячі котлети з сиром - незвичайна, але смачна страва

Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України.

Подробиці

Отже, для приготування незвичайних котлет вам знадобиться:

  • 600 г курячого філе;
  • 200 г сиру;
  • 1 цибулина (велика);
  • 1 яйце;
  • сіль та спеції за смаком.

Промите та обсушене філе курки необхідно пропустити через м’ясорубку. Прокрутити за допомогою приладу належить і сир, а також очищену від шкірки і нарізану на часточки цибулю.

Додайте в фарш, що вийшов, яйце, посоліть і приправте улюбленими спеціями. Добре поєднується з котлетами мелений чорний перець, а також дрібно нарубана зелень.

Перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси, з якої потрібно сформувати битки і підсмажити на розпеченій сковороді з додаванням невеликої кількості олії.

За бажанням котлети можна занурити в панірувальні сухарі, але допускається і приготування без панірування.

Для початку підрум’яніть на середньому вогні один бік котлет, після чого переверніть їх, зменшіть вогонь і смажте під закритою кришкою до готовності.

Перед тим як розпочати готування другої партії, навчені досвідом господині радять обполоснути сковорідку.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...