Тема кабачків усе ще залишається актуальною, оскільки вони продовжують дозрівати в незліченних кількостях, а кількість тих, кому цей овоч передали родичі з села, як і раніше, стабільно висока, передають Патріоти України.
Сьогодні пропонуємо вам новий рецепт страви з кабачків, який обов'язково залишиться у ваших кулінарних блокнотах, оскільки пиріг із кабачком і куркою — чудове доповнення до літнього меню. Він легкий, ситний і не загрожує зайвим жиром на стегнах і животі. Як його приготувати, розповіли в блозі "Рецепти щодня"
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Куряче філе дрібно нарізати. Яйця збити із сіллю та молоком, додати борошно, розпушувач і приправи. У тісто покласти куряче філе, натертий на тертці сир, нарізаний кабачок. Усе добре розмішати і перекласти у форму для випічки.
Пиріг випікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 35-40 хвилин, поки не з'явиться золотиста скоринка. Найсмачніший пиріг, коли він теплий, але й після охолодження це — чудовий перекус.
Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...
Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...