Тема кабачків усе ще залишається актуальною, оскільки вони продовжують дозрівати в незліченних кількостях, а кількість тих, кому цей овоч передали родичі з села, як і раніше, стабільно висока, передають Патріоти України.
Сьогодні пропонуємо вам новий рецепт страви з кабачків, який обов'язково залишиться у ваших кулінарних блокнотах, оскільки пиріг із кабачком і куркою — чудове доповнення до літнього меню. Він легкий, ситний і не загрожує зайвим жиром на стегнах і животі. Як його приготувати, розповіли в блозі "Рецепти щодня"
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Куряче філе дрібно нарізати. Яйця збити із сіллю та молоком, додати борошно, розпушувач і приправи. У тісто покласти куряче філе, натертий на тертці сир, нарізаний кабачок. Усе добре розмішати і перекласти у форму для випічки.
Пиріг випікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 35-40 хвилин, поки не з'явиться золотиста скоринка. Найсмачніший пиріг, коли він теплий, але й після охолодження це — чудовий перекус.
В Україні скасували норму 2012 року, за якою для зайняття народною медициною був потрібен спеціальний дозвіл, передають Патріоти України з посиланням на постанову від 8 квітня 2025 р. № 400. Своїм рішенням Кабмін скасував постанову від 3 грудня 2012 ...
Якщо ваші рушники втратили пухнасту текстуру, ви можете відновити її лише за одне прання за допомогою двох простих речей, які працюють краще, ніж пом’якшувач тканини. Йдеться про кристали соди та олію чайного дерева, пише OBOZ.UA, передають Патріоти Ук...