Не відірватися! Найпростіший рецепт соковитих домашніх чебуреків - рідні точно оцінять

Домашні чебуреки - приголомшливо смачна страва, яку ілюблять і дорослі, і діти. На жаль, не всі вміють готувати їх правильно, пиріжки виходять сухуватими, зазначають Патріоти України.

Цей рецепт допоможе вам уникнути помилок і приготувати смачні чебуреки самостійно.

Вам знадобляться:
фарш яловичини - 410 гр;
тепла вода - 1 ст;
цукор - 1 ч л;
борошно - 3 ст;
олія соняшникова - 6 ст.л;
горілка - 1 ч.л;
сіль, перець за смаком.

З'єднайте пару пучків солі, цукор і воду.

Борошно, олію, горілку вимішайте і введіть в воду. Місіть тісто, приберіть під плівку в холод на 40 хвилин.

Рубаємо цибулю, розминаємо з пучком солі і перцю, вводимо фарш, вимішуємо.

Розкачуємо тісто, вводимо фарш в заготовки, створюємо чебурек, затискаючи краї.

Смажимо на олії на спокійному вогні по 3 хвилини з кожного боку.

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...