
Домашні чебуреки - приголомшливо смачна страва, яку ілюблять і дорослі, і діти. На жаль, не всі вміють готувати їх правильно, пиріжки виходять сухуватими, зазначають Патріоти України.
Цей рецепт допоможе вам уникнути помилок і приготувати смачні чебуреки самостійно.
З'єднайте пару пучків солі, цукор і воду.
Борошно, олію, горілку вимішайте і введіть в воду. Місіть тісто, приберіть під плівку в холод на 40 хвилин.
Рубаємо цибулю, розминаємо з пучком солі і перцю, вводимо фарш, вимішуємо.
Розкачуємо тісто, вводимо фарш в заготовки, створюємо чебурек, затискаючи краї.
Смажимо на олії на спокійному вогні по 3 хвилини з кожного боку.
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...