Не відірватися! Найпростіший рецепт соковитих домашніх чебуреків - рідні точно оцінять

Домашні чебуреки - приголомшливо смачна страва, яку ілюблять і дорослі, і діти. На жаль, не всі вміють готувати їх правильно, пиріжки виходять сухуватими, зазначають Патріоти України.

Цей рецепт допоможе вам уникнути помилок і приготувати смачні чебуреки самостійно.

Вам знадобляться:
фарш яловичини - 410 гр;
тепла вода - 1 ст;
цукор - 1 ч л;
борошно - 3 ст;
олія соняшникова - 6 ст.л;
горілка - 1 ч.л;
сіль, перець за смаком.

З'єднайте пару пучків солі, цукор і воду.

Борошно, олію, горілку вимішайте і введіть в воду. Місіть тісто, приберіть під плівку в холод на 40 хвилин.

Рубаємо цибулю, розминаємо з пучком солі і перцю, вводимо фарш, вимішуємо.

Розкачуємо тісто, вводимо фарш в заготовки, створюємо чебурек, затискаючи краї.

Смажимо на олії на спокійному вогні по 3 хвилини з кожного боку.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...