Домашні чебуреки - приголомшливо смачна страва, яку ілюблять і дорослі, і діти. На жаль, не всі вміють готувати їх правильно, пиріжки виходять сухуватими, зазначають Патріоти України.
Цей рецепт допоможе вам уникнути помилок і приготувати смачні чебуреки самостійно.
З'єднайте пару пучків солі, цукор і воду.
Борошно, олію, горілку вимішайте і введіть в воду. Місіть тісто, приберіть під плівку в холод на 40 хвилин.
Рубаємо цибулю, розминаємо з пучком солі і перцю, вводимо фарш, вимішуємо.
Розкачуємо тісто, вводимо фарш в заготовки, створюємо чебурек, затискаючи краї.
Смажимо на олії на спокійному вогні по 3 хвилини з кожного боку.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...