Не відірватися! Найсмачніші ліниві вареники з сиром та картоплею - дуже легко готувати

Ліниві вареники, особливо з сиром і картоплею та цибулево-сметанковою засмажкою, асоціюється з дитинством. Чимало хто, перечитуючи цей рецепт, згадають бабусю та її смачнючі палюшки, вони ж ліниві вареники, ділиться фудблогерка Вікторія Ісаєнко, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
  • картопля — 800 г,
  • сир кисломолочний — 400 г,
  • яйця — 2 шт.,
  • сіль — на смак,
  • борошно — від 200 г і більше.

Приготування:

Картоплю помити та відварити у «мундирах» до готовності (перевіряйте шпажкою). Почистити від лушпиння. Пропустити через м'ясорубку сир, картоплю, додати сіль та яйця і перемішати до однорідності.

Поступово просіюючи борошно, замісити м’яке тісто. Борошна має бути не мало і не багато. Так, щоб тісто не прилипало до рук, але залишалося доволі м’яким. Якщо борошна дати забагато, ліниві вареники будуть затвердими. Краще дати менше і вже виробляти вареники на добре притрушеній борошном поверхні.

Тісто поділити на кілька частин, зробити з кожної ковбаски. Ковбаски нарізати на шматочки. Відварювати у підсоленій воді як звичайні вареники (кидати у киплячу воду, тоді акуратно провести ложкою по дну, щоб не прилипли).Варити приблизно 2−3 хв, після того як спливуть. Подавати гарячими з засмажкою із цибулі.

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...