Що може бути смачніше простого рецепта шашлику. Час побалувати себе і рідних простими рецептами за лічені хвилини, передають Патріоти України.
Вам потрібно:
Куряче філе добре помити, видалити шкіру та розрізати на навпіл.
Накрити харчовою плівкою та відбити м'ясо.
На кожен шматочок курячого філе перекласти 3 слайса бекону.
Розрізаємо навпіл куряче філе і звертаємо рулетики.
Добре перемішати маринад для курячого шашлику.
На шпажки надіти рулетики з курки і бекону і рясно змастити маринадом.
Готуємо курячий шашлик та насолоджуємося смачним м'ясом, яке тане в роті.
Подавати шашлик з курки з салатною фіолетовою цибулею.
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...