Не відірватися! Піца на лаваші за 15 хвилин - швидко та смачно

Діти просять піцу, а часу, щоб возитися з тістом немає? На допомогу прийде лаваш. 15 хвилин вашого часу і піца буде готова. Спробуйте, вам сподобається, передають Патріоти України.

Подробиці

Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів, по 2 шт. у кожній. Щоб всього було 4. Для начинки вам знадобляться: кетчуп, сир, італійські трави, кукурудза, куряче філе, помідори, гриби, салямі — словом, все, що ви любите.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть 1 лаваш на деко, застелене пергаментом. Посипте сиром й накрийте зверху другим лавашем. Підготуйте начинку. Викладіть її на лаваш. Поставте деко у розігріту духовку.

Запікайте піцу протягом 10 хвилин. Ваша швидка піца готова. Смачного! Можна купити звичайний некруглий лаваш, тоді піца буде прямокутною.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...