Багато хто любить смачну курочку, наприклад, ароматні крильця. Але часто буває, що при смаженні м’ясо не вдається - скоринка не досмажується до хрумкої золотистості, передають Патріоти України.
Разом з Pixelinform розповідаємо, як це вирішити. Деякі кулінари під час смаження посипають курку борошном.
В процесі приготування курки ви намагаєтеся домогтися не лише приємного смаку самого м’яса, а й характерної ароматної скоринки. Саме для цього в процесі смаження на сковороду додають борошно.
Просто висипте його на сковороду. Можна скористатись ситом — тоді воно ляже рівномірним шаром. Достатньо всього однієї ложки сипучого продукту, щоб результат вас приємно здивував. Таке м’ясо буде не лише апетитним зовні, а й всередині залишиться неймовірно ніжним та смачним, адже збереже весь сік.
Якщо ви не хочете сипати борошно прямо в сковорідку, то можете просто обваляти кожен шматок курки у борошні перед тим, як почати готувати. Це теж спрацює. Ще й зайве борошно не підгорить у процесі смаження і буде простіше мити сковорідку. Також ми розповідали, як варити яйця, щоб вони легко чистились.
Правильне харчування - запорука міцного здоров'я та довголіття. Воно базується на правильних харчових звичках, для формування яких потрібні продукти, що відповідають здоровому способу життя. У цій статті OBOZ UA розповість, що насамперед потрібно включ...
Ви любите піцу. Звичайно, хто ж її не любить. Пропонуємо один з варіантів приготування смачної піци на сковороді. Жодного шматочка тіста. Читайте деталі далі у статті. Для приготування вам потрібні наступні компоненти:. З картоплі потрібно зробити пюре...