Не відірватися! Проста кулінарна хитрість допоможе приготувати найсмачнішу курку

Багато хто любить смачну курочку, наприклад, ароматні крильця. Але часто буває, що при смаженні м’ясо не вдається - скоринка не досмажується до хрумкої золотистості, передають Патріоти України.

Разом з Pixelinform розповідаємо, як це вирішити. Деякі кулінари під час смаження посипають курку борошном.

Чому саме борошно

В процесі приготування курки ви намагаєтеся домогтися не лише приємного смаку самого м’яса, а й характерної ароматної скоринки. Саме для цього в процесі смаження на сковороду додають борошно.

Просто висипте його на сковороду. Можна скористатись ситом — тоді воно ляже рівномірним шаром. Достатньо всього однієї ложки сипучого продукту, щоб результат вас приємно здивував. Таке м’ясо буде не лише апетитним зовні, а й всередині залишиться неймовірно ніжним та смачним, адже збереже весь сік.

Якщо ви не хочете сипати борошно прямо в сковорідку, то можете просто обваляти кожен шматок курки у борошні перед тим, як почати готувати. Це теж спрацює. Ще й зайве борошно не підгорить у процесі смаження і буде простіше мити сковорідку. Також ми розповідали, як варити яйця, щоб вони легко чистились.

Варто знати! Які речі не можна викидати з дому під Новий рік - можете розплатитися за це власним щастям

неділя, 14 грудень 2025, 18:15

Напередодні Нового року багато українців намагаються робити генеральне прибирання в домі, аби почати новий період свого життя з щастя, удачі та багатства. Адже кожен знає, що чистота - запорука успіху, передають Патріоти України. Однак, у погоні за ним...

Варто знати! Які прилади обовʼязково треба виключати з розетки, щоб зекономити

неділя, 14 грудень 2025, 17:45

В Україну повернулися часи, коли важливо економити кожен ват електроенергії. А це означає, що варто почати вимикати з розетки деякі прилади навіть тоді, коли ви їх не використовуєте, передають Патріоти України. Ці гаджети сконструйовані так, що вони сп...