Багато хто любить смачну курочку, наприклад, ароматні крильця. Але часто буває, що при смаженні м’ясо не вдається - скоринка не досмажується до хрумкої золотистості, передають Патріоти України.
Разом з Pixelinform розповідаємо, як це вирішити. Деякі кулінари під час смаження посипають курку борошном.
В процесі приготування курки ви намагаєтеся домогтися не лише приємного смаку самого м’яса, а й характерної ароматної скоринки. Саме для цього в процесі смаження на сковороду додають борошно.
Просто висипте його на сковороду. Можна скористатись ситом — тоді воно ляже рівномірним шаром. Достатньо всього однієї ложки сипучого продукту, щоб результат вас приємно здивував. Таке м’ясо буде не лише апетитним зовні, а й всередині залишиться неймовірно ніжним та смачним, адже збереже весь сік.
Якщо ви не хочете сипати борошно прямо в сковорідку, то можете просто обваляти кожен шматок курки у борошні перед тим, як почати готувати. Це теж спрацює. Ще й зайве борошно не підгорить у процесі смаження і буде простіше мити сковорідку. Також ми розповідали, як варити яйця, щоб вони легко чистились.
Один із найуспішніших інвесторів сучасності, американський мільярдер Воррен Баффет дав надзвичайно просту пораду, яка допоможе кожному стати успішною людиною. Він радить працювати в оточенні людей, які є кращими за тебе. Про це пише видання Inc.com, пе...
Темний шоколад давно вважають здоровішою альтернативою солодощам із високим вмістом цукру. Але нове дослідження показує ще одну вагому причину насолоджуватися ним: зниження ризику гіпертонії, передають Патріоти України. Що показало дослідження У дослі...