Багато хто любить смачну курочку, наприклад, ароматні крильця. Але часто буває, що при смаженні м’ясо не вдається - скоринка не досмажується до хрумкої золотистості, передають Патріоти України.
Разом з Pixelinform розповідаємо, як це вирішити. Деякі кулінари під час смаження посипають курку борошном.
В процесі приготування курки ви намагаєтеся домогтися не лише приємного смаку самого м’яса, а й характерної ароматної скоринки. Саме для цього в процесі смаження на сковороду додають борошно.
Просто висипте його на сковороду. Можна скористатись ситом — тоді воно ляже рівномірним шаром. Достатньо всього однієї ложки сипучого продукту, щоб результат вас приємно здивував. Таке м’ясо буде не лише апетитним зовні, а й всередині залишиться неймовірно ніжним та смачним, адже збереже весь сік.
Якщо ви не хочете сипати борошно прямо в сковорідку, то можете просто обваляти кожен шматок курки у борошні перед тим, як почати готувати. Це теж спрацює. Ще й зайве борошно не підгорить у процесі смаження і буде простіше мити сковорідку. Також ми розповідали, як варити яйця, щоб вони легко чистились.
Під час стресу ми тягнемося до знайомих "заспокійливих" продуктів: шоколад, чіпси, морозиво чи солодка газована. Проте така їжа лише поглиблює нервове напруження та шкодить здоров’ю. Видання eatthis.com пропонує корисні альтернативи - продукти, які дій...
У спекотну пору року прання постільної білизни потребує особливої уваги - через підвищене потовиділення тканини швидко вбирають запахи, жир і забруднення. Це не лише створює дискомфорт, а й робить ліжко середовищем для пилових кліщів та бактерій. Але е...