Листкове тісто - ідеальний продукт для приготування смачних булочок, тортів, шарів. Вироби з нього виходять дуже вдалими. Кулінарка Діана поділилася в Instagram рецептом смачних слойок з капустою з листкового тіста, які дуже швидко готуються. передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Капусту наріжте дрібно, моркву натріть на грубій тертці та обсмажте 5 хв. Томатну пасту змішайте з водою і сіллю, залийте капусту і тушкуйте доти, поки капуста стане м'яка і випарується рідина.
2. Тісто розморозьте та наріжте на квадратики, викладіть начинку та загорніть у трикутник. Змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом. Випікайте в духовці 10-15 хвилин при 200 С.
Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...