Рецепти тортів в сучасний час настільки різноманітні, що складно когось здивувати смаком або поєднанням. Це рецепт вишневого пирога-торта з кулінарної книги 1987 року, передають Патріоти України
Поєднання легкої кислинки від вишні, повітряного безе і соковитого пирога, який просочується ароматом вишні мало кого залишить байдужим. Відразу хочемо відзначити, що кількість цукру можна зменшити, але якщо вишня дуже кисла, рекомендуємо залишити вказану кількість для балансу смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця розділяємо на білки і жовтки, в білки додаємо дрібку солі відправляємо в холодильник охолоджуватися.
Жовтки розтираємо з 1 склянкою цукру. Додаємо сметану і майонез, всипаємо розпушувач і збиваємо міксером до однорідного стану. Потім додаємо борошно і замішуємо тісто. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і присипаємо сухарями.
Викладаємо тісто і відправляємо запікатися в розігріту духовку на 180 градусів приблизно на 35-40 хвилин. Орієнтуйтеся на свою духовку. Охолоджені білки збиваємо з цукром, що залишився до стійких піків.
Вишні викладаємо зверху на спечений пиріг. На вишні викладаємо збиті білки. Відправляємо знову в розігріту духовку на температуру 140 градусів до підсихання і зарум'янювання меренги. Докладний рецепт:
Для того, щоб кріп, який знавці не рекомендують висаджувати поряд з багатьма овочами, у тому числі і помідорами, був пишним, його необхідно підгодовувати азотом, а також калієм і фосфором, передають Патріоти України. Як азотне підживлення, як пише «Моя...
Українці знають, що при купівлі вживаного авто не варто гнатися за дуже низькою ціною, щоб не втрапити у велику халепу. Адже корозія в автомобілі — чи не найнебезпечніша «хвороба», яка дуже швидко може розповзтись по всьому кузову та днищу, перетворивш...