Рецепт дуже простий і швидкий, повидло виходить смачним, і з ним ви зможете урізноманітнити свою випічку, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Яблука помити видалити всі пошкодження, хвостики, квіточки, насіннєві коробочки. Нарізати шматочками.
2. Тепер яблука потрібно протушкувати. У каструлю з нержавійки наливаємо 50 мл води, висипаємо яблука і накриваємо кришкою. Відправляємо на невеликий вогонь, почекайте поки яблука пустять свій сік і трішки додайте вогню. Тушкувати до кашітци періодично помішуючи.
3. Добре перебиваємо блендером, маса виходить не дуже однорідна, тому все потрібно перетерти через дрібне сито.
4. Відправляємо в каструлю з товстим дном, додаємо цукор, добре все перемішуємо і відправляємо на невеликий вогонь. Уварювати до загустіння 30-40 хвилин після закипання, періодично помішуючи.
5. Повидло розливаємо по банках і закручуємо кришками.
Зберігати можна як в прохолодному місці, так і при кімнатній температурі.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...
Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...