
Обожнюєте ковбасу, але завжди із застереженням ставитесь до магазинної? Завдяки цьому рецепту ви зможете насолоджуватись натуральною вареною ковбасою без натяку на хімію. До вашої уваги – рецепт домашньої вареної ковбаси, зазначають Патріоти України.
Очищуємо стегна від шкірки та кісток. На кістках готуємо бульйон. Додаємо туди сіль і перець горошком. Готовий бульйон пропускаємо через шар марлі та охолоджуємо.
Яловичину ділимо на дві частини. Одну подрібнюємо за допомогою м’ясорубки, іншу ріжемо кубиками діаметром бл. 2 см. Так само і куряче м’ясо. До фаршу додаємо мед, спеції, сіль, бульйон. Після розмішуємо усі компоненти руками.
Наповнюємо пакет для приготування ковбаси фаршем так, щоб всередину не потрапило повітря (якщо таке трапиться – проколюємо те місце голкою). Зав’язуємо пакет з обох боків і підвішуємо ковбасу на кілька годин. Після варимо ковбасу кілька годин. Гарячу ковбасу витягуємо з окропу та одразу занурюємо до холодної води. Потім знову її підвішуємо – у холодному місці на ніч. І ставимо до холодильника.
Щоб дзеркала у будинку чи квартирі завжди блищали й не було розводів, необов'язково користуватися агресивною хімією. Можна обійтися простими підручними засобами, які використовували наші бабусі, передають Патріоти України. Сира картопля та крохмаль від...
Всього 3-4 чашки кави на день омолоджують організм на 5 років, показало дослідження, передають Патріоти України. Саме стільки чашок кави на день подовжують теломери, які відповідають за біологічний вік ДНК і клітин організму. Але якщо пити більше ніж 4...