
Обожнюєте ковбасу, але завжди із застереженням ставитесь до магазинної? Завдяки цьому рецепту ви зможете насолоджуватись натуральною вареною ковбасою без натяку на хімію. До вашої уваги – рецепт домашньої вареної ковбаси, зазначають Патріоти України.
Очищуємо стегна від шкірки та кісток. На кістках готуємо бульйон. Додаємо туди сіль і перець горошком. Готовий бульйон пропускаємо через шар марлі та охолоджуємо.
Яловичину ділимо на дві частини. Одну подрібнюємо за допомогою м’ясорубки, іншу ріжемо кубиками діаметром бл. 2 см. Так само і куряче м’ясо. До фаршу додаємо мед, спеції, сіль, бульйон. Після розмішуємо усі компоненти руками.
Наповнюємо пакет для приготування ковбаси фаршем так, щоб всередину не потрапило повітря (якщо таке трапиться – проколюємо те місце голкою). Зав’язуємо пакет з обох боків і підвішуємо ковбасу на кілька годин. Після варимо ковбасу кілька годин. Гарячу ковбасу витягуємо з окропу та одразу занурюємо до холодної води. Потім знову її підвішуємо – у холодному місці на ніч. І ставимо до холодильника.
Вчені виявили простий і доступний спосіб покращити сон - регулярне вживання курячих яєць. Дослідження, опубліковане в журналі Nutrients, показало, що яйця допомагають легше засинати та забезпечують глибший і якісніший сон, передають Патріоти України. Е...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.