Не відірватися! Рулет з сала - смачна і ароматна закуска, яка підкорить ваше серце

Господині пробують безліч способів приготування різноманітних рулетів: запікають у духовці у фользі, варять у пакеті. Але цей рецепт вам сподобався найбільше. Незвичайний рулетик не соромно подати на святковий стіл. А близькі будуть в захваті, передають Патріоти України.

Візьміть цей рецепт собі на замітку, і дивуйте своїх близьких оригінальною закускою. А любителі сала будуть тупотіти ногами від задоволення, смакуючи його.

Рецепт страви:

  • Шматок сала — 1 кг.
  • Цибулиння — 100-150 г.
  • Часник — 1 гол.
  • Морква — 1 шт.
  • Сіль, перчик — за смаком
  • Лавровий лист — 3 шт.

Спосіб приготування:

  1. Сало ріжемо на пластини, миємо й сушимо серветкою.
  2. Лушпиння від цибулі кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Після кипіння залишаємо остигати.
  3. З сала знімаємо шкірку, перчимо, солимо і натираємо часником.
  4. Моркву ріжемо кружальцями і розкладаємо на сало.
  5. Звертаємо кожен пласт в рулет і обмотуємо ниткою.
  6. Кладемо рулети в каструлю, присипаємо сіллю, кладемо лав.листи і заливаємо процідженим відваром від цибулиння.
  7. Ставимо на вогонь і варимо годинку після закипання відвару.
  8. Після виймаємо, остуджуємо і кладемо рулети в холодильник. Перед подачею знімаємо нитку, ріжемо шматочками і подаємо на тарілці, прикрасивши зеленню. Рулет можна зробити і без моркви. І можна не видаляти шкірку.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...