Ця страва підійде як на обді, так і на вечерю. Дуже смачно і корисно для дорослих і дітей. Необов’язково завжди лише смажити рибу чи запікати. З неї можна приготувати гуляш з овочами, передають Патріоти України.
Овочі помийте, почистіть на наріжте. Рибу також варто розділити на зручні шматки. Влийте олію до сковороди та викладіть цибулю та моркву. Обсмажте протягом 3 хвилин. Потім додайте перець та кабачок. Помішуйте періодично та смажте все разом протягом 10 хвилин.
Розкладіть овочі у горщики. Зверху покладіть рибу. Залийте все соусом, який треба зробити з сметани та томатної пасти. Якщо є потреба, можете долити трохи води. Посоліть, поперчіть та покладіть маслини.
Випікати протягом 30 хвилин при температурі 200 градусів. Гуляш готовий. Смачного!
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...