Не відірватися! Рибний гуляш з овочами - ідея смачної вечері


Ця страва підійде як на обді, так і на вечерю. Дуже смачно і корисно для дорослих і дітей. Необов’язково завжди лише смажити рибу чи запікати. З неї можна приготувати гуляш з овочами, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • філе горбуші — 700 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;;
  • солодкий перець — 1 шт.;
  • кабачок — 1 шт.;
  • сметана — 1 скл.;
  • маслини — 150 г;
  • томатна паста — 2 ст.л.;
  • олія — 4 ст.л.;
  • сіль, прянощі — на смак.

Як приготувати

Овочі помийте, почистіть на наріжте. Рибу також варто розділити на зручні шматки. Влийте олію до сковороди та викладіть цибулю та моркву. Обсмажте протягом 3 хвилин. Потім додайте перець та кабачок. Помішуйте періодично та смажте все разом протягом 10 хвилин.

Розкладіть овочі у горщики. Зверху покладіть рибу. Залийте все соусом, який треба зробити з сметани та томатної пасти. Якщо є потреба, можете долити трохи води. Посоліть, поперчіть та покладіть маслини.

Випікати протягом 30 хвилин при температурі 200 градусів. Гуляш готовий. Смачного!

Джерело: ПростоВей

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...