Не відірватися! Швидкий чізкейк-запіканка за 30 хвилин

Чізкейк та запіканку можна поєднати в одну страву. Буде гарантовано смачно. Можете в тому не сумніватись. Приготуйте чізкейк-запіканку з ягодами. Вам знадобиться всього 30 хвилин, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • кисломолочний сир 5% — 300 г;
  • сметана — 60 г;
  • яйце — 2 шт.;
  • кукурудзяний крохмаль — 30 г;
  • замінник цукру або цукор;
  • ягоди.

Як приготувати

Все максимально просто та зрозуміло. Інгредієнти, які подані у рецепті потрібно змішати в одну масу. Рівень цукру підбирайте на свій смак. Збийте масу блендером. Вона має стати однорідної консистенції. Додайте ягоди (малина, полуниця, чорниці).

Перелийте підготовлену сирну масу у форму для запікання. Ставте в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів. Запіканка-чізкейк має повністю остигнути. Якщо ви хочете без ягід, не кладіть їх в тісто. Тоді буде класичний білий чізкейк. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? ТОП-7 продуктів, які категорично не можна їсти перед тренуванням

четвер, 18 липень 2024, 20:57

Для підтримки оптимально та здорової фізичної форми, не обійтись без збалансованого та регулярного харчування. Проте, якщо ви збираєтесь на тренування та плануєте перед заняттями щось смачно поїсти, звернуть увагу, що деякі продукти можуть звести нанів...

Щоб фарширований перець вийшов смачним, існує декілька важливих нюансів

четвер, 18 липень 2024, 18:07

Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України. Перець:. Фарш:. Приготування соусу. Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому ма...