Приготуйте сирні пончики, які вам так знайомі з дитинства. Згадайте той смачний аромат, що доносився з маминої кухні. Легкі й пухкі сирні кульки легко готуються й дуже швидко з’їдаються, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
500 г сиру 9%
250 г борошна
1/4 ч. л. солі
1 ч. л. соди
50 г цукру
2 яйця
Візьміть сир і добре його розімніть. Додайте яйця, цукор та сіль. Потім покладіть до суміші соду й гарно розмішайте. Всипте просіяне борошно й замісіть тісто. Сформуйте кульки 3 на 4 сантиметри та обваляйте їх у борошні.
Візьміть сотейник або каструлю з товстим дном, налийте олії та добре розігрійте її. Занурюйте кульки в олію, так щоб вони повністю були покриті. Смажте по 4-5 штук до золотистого кольору на середньому вогні. Дістаньте пончики, покладіть на тарілку, застелену паперовим рушником. За бажанням можна обваляти пончики у цукровій пудрі.
Ваша улюблена пара сережок може розповісти набагато більше, ніж ви думаєте! Виберіть одну з представлених моделей і дізнайтеся, який характер та особливості ховаються за вашим вибором, передають Патріоти України. Ви — творчий і оригінальний лідер. Люби...
17 серпня за новим церковним календарем (30 серпня за старим) - день пам'яті преподобного Аліпія, одного з перших і найкращих іконописців, який жив у Києво-Печерській лаврі. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобної мучениці Євдокії Римля...