Приготуйте сирні пончики, які вам так знайомі з дитинства. Згадайте той смачний аромат, що доносився з маминої кухні. Легкі й пухкі сирні кульки легко готуються й дуже швидко з’їдаються, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
500 г сиру 9%
250 г борошна
1/4 ч. л. солі
1 ч. л. соди
50 г цукру
2 яйця
Візьміть сир і добре його розімніть. Додайте яйця, цукор та сіль. Потім покладіть до суміші соду й гарно розмішайте. Всипте просіяне борошно й замісіть тісто. Сформуйте кульки 3 на 4 сантиметри та обваляйте їх у борошні.
Візьміть сотейник або каструлю з товстим дном, налийте олії та добре розігрійте її. Занурюйте кульки в олію, так щоб вони повністю були покриті. Смажте по 4-5 штук до золотистого кольору на середньому вогні. Дістаньте пончики, покладіть на тарілку, застелену паперовим рушником. За бажанням можна обваляти пончики у цукровій пудрі.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...