Не відірватися, смакота! Простий рецепт ароматних пончиків, які сподобаються всім

Домашню випічку часто вважають витвором мистецтва. Але не усі знають, що смачні пончики можна не лише купити у кав'ярні, але й приготувати самостійно, не витративши великої кількості часу, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування домашніх пончиків знадобляться наступні інгредієнти:

  • 150 мл молока;
  • 250 грамів пшеничного борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 25 грамів вершкового теплого масла;
  • 4 грами дріжджів;
  • 50 грамів цукрового піску;
  • 2 грами кухонної солі;
  • 350 грамів рослинної олії.
Слід зазначити, що даний список продуктів розрахований для приготування 4 порцій пончиків. Для приготування іншої кількості порцій, необхідно розрахувати інгредієнти самостійно.

Приготування тіста

Насамперед необхідно просіяти пшеничне борошно у глибоку миску і додати у неї дріжджі. Далі необхідно нагріти молоко і додати у борошно, разом з сіллю, цукром, вершковим маслом і яєчним жовтком. Тісто бажано замішувати міксером, оскільки руками його можна зробити занадто твердим.

Після того як тісто буде готове, необхідно перекласти його у глибокий чистий посуд і ретельно накрити харчовою плівкою. Тісто потрібно залишити у теплому місці на годину-півтори.

Як правильно смажити пончики

Після того як тісто підніметься, його необхідно перекласти на чистий стіл і поділити на 8 рівних частин. Бажано після цього ще залишити шматки тіста хвилин на 15, щоб вони наситилися киснем і припинили липнути до рук. Далі необхідно у кожній кульці зробити отвір, щоб вийшли форми пончиків на кожній.

Далі необхідно взяти глибоку сковороду і розігріти у ній олію. Потім треба викласти пончики у олію і зробити середній вогонь, щоб олія кипіла мінімально. Пончики потрібно перевертати, коли одна сторона стане коричневого рум'яного кольору, і повторити те ж саме з іншою стороною

Джерело: Ukr.Media

Хто несе більше води? Відповідь на цю головоломку вас неабияк здивує

понеділок, 29 квітень 2024, 10:10

Пропонуємо розгадати цікаву головоломку, передають Патріоти України. Потрібно відгадати, хто з жінок несе більше води. Але у вас є лише одна хвилина. . Підказуємо, щоб розгадати цю головоломку, вам необхідні знання із фізики. . Якщо вам так і не вдал...

Психологічний тест! Оберіть алкогольний напій - і дізнайтеся про себе більше

понеділок, 29 квітень 2024, 9:08

Дізнатись про людину більше можна, визначивши її улюблений алкогольний напій. Психологічний тест в картинці розкриє усі сторони особистості. Варто лише обрати номер, що сподобався, та прочитати розшифровку, передають Патріоти України. Пиво – це напій, ...