Не відірватися! Соковиті котлети з м’ясного фаршу та капусти

Для домашнього обіду чи вечері пропонуємо рецепт смачних м’ясних котлет із додаванням капусти, передають Патріоти України.

Свіжа капуста надає котлеткам соковитості, але при цьому вона практично не відчувається. Тому якщо хтось із членів сім’ї і не любить цей овоч, він все одно не здогадається про його присутність у страві. Нижче розповідаємо як приготувати такі котлетки.

Інгредієнти:

Вихід 12-13 котлеток

  • М’ясний фарш (краще змішаний) – 1 кг
  • Капуста свіжа білокачанна – 500 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 велика головка
  • Свіжий часник – 3 зубчики
  • Яйце – 1 шт.
  • Панірувальні сухарі – 50 г
  • Сіль – 1,5 ч.л.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч.л.
  • Суміш перців – до смаку

Приготування:

Для початку підготуємо інгредієнти. М’ясо зачищаємо від плівок та ріжемо на шматки. Цибулю і часник чистимо від лушпиння. Цибулю ріжемо на четвертинки. Капусту ріжемо на шматки, які помістяться у м’ясорубку.

Підготовлене м’ясо, цибулю, часник та капусту пропускаємо через м’ясорубку із середньою насадкою. Додаємо у фарш сіль, хмелі-сунелі та суміш перців. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо масу щонайменше п’ять хвилин. Потім трохи відбиваємо фарш прямо в мисці та формуємо з нього невеликі котлетки. Кожну котлетку обвалюємо в панірувальних сухарях.

У сковороді сильно розжарюємо олію і швидко обсмажуємо котлетки з обох боків. Повинна вийти хрумка скоринка. Обсмажені котлетки перекладаємо в жароміцну форму, змащену олією. Відправляємо доготуватися в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хвилин.

От і все! Наші соковиті котлетки готові! Смачного!

Джерело: ПростоВей

Зараз здається дикістю! У СРСР жінки масово висвітлювали волосся небезпечним засобом, через який можна облисіти

понеділок, 22 липень 2024, 9:20

Радянські жінки не могли дозволити собі якісний догляд за шкірою та волоссям. Повсюди був жахливий дефіцит, а деякі товари можна було дістати лише "по блату", через знайомих чи перекупників, передають Патріоти України. Бажання мати гарний вигляд примат...

Усі будуть у захваті! Багатошаровий вершковий десерт за 10 хвилин

понеділок, 22 липень 2024, 9:14

Забудьте ті рецепти, в яких треба довго і нудно щось випікати, міксувати, охолоджувати по кілька годин. Смачний десерт може бути простим та доступним. Та й особливих кондитерських навичок можна не мати, щоб його приготувати, передають Патріоти України....