
Для домашнього обіду чи вечері пропонуємо рецепт смачних м’ясних котлет із додаванням капусти, передають Патріоти України.
Свіжа капуста надає котлеткам соковитості, але при цьому вона практично не відчувається. Тому якщо хтось із членів сім’ї і не любить цей овоч, він все одно не здогадається про його присутність у страві. Нижче розповідаємо як приготувати такі котлетки.
Вихід 12-13 котлеток
Для початку підготуємо інгредієнти. М’ясо зачищаємо від плівок та ріжемо на шматки. Цибулю і часник чистимо від лушпиння. Цибулю ріжемо на четвертинки. Капусту ріжемо на шматки, які помістяться у м’ясорубку.
Підготовлене м’ясо, цибулю, часник та капусту пропускаємо через м’ясорубку із середньою насадкою. Додаємо у фарш сіль, хмелі-сунелі та суміш перців. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо масу щонайменше п’ять хвилин. Потім трохи відбиваємо фарш прямо в мисці та формуємо з нього невеликі котлетки. Кожну котлетку обвалюємо в панірувальних сухарях.
У сковороді сильно розжарюємо олію і швидко обсмажуємо котлетки з обох боків. Повинна вийти хрумка скоринка. Обсмажені котлетки перекладаємо в жароміцну форму, змащену олією. Відправляємо доготуватися в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хвилин.
От і все! Наші соковиті котлетки готові! Смачного!
Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...