Для домашнього обіду чи вечері пропонуємо рецепт смачних м’ясних котлет із додаванням капусти, передають Патріоти України.
Свіжа капуста надає котлеткам соковитості, але при цьому вона практично не відчувається. Тому якщо хтось із членів сім’ї і не любить цей овоч, він все одно не здогадається про його присутність у страві. Нижче розповідаємо як приготувати такі котлетки.
Вихід 12-13 котлеток
Для початку підготуємо інгредієнти. М’ясо зачищаємо від плівок та ріжемо на шматки. Цибулю і часник чистимо від лушпиння. Цибулю ріжемо на четвертинки. Капусту ріжемо на шматки, які помістяться у м’ясорубку.
Підготовлене м’ясо, цибулю, часник та капусту пропускаємо через м’ясорубку із середньою насадкою. Додаємо у фарш сіль, хмелі-сунелі та суміш перців. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо масу щонайменше п’ять хвилин. Потім трохи відбиваємо фарш прямо в мисці та формуємо з нього невеликі котлетки. Кожну котлетку обвалюємо в панірувальних сухарях.
У сковороді сильно розжарюємо олію і швидко обсмажуємо котлетки з обох боків. Повинна вийти хрумка скоринка. Обсмажені котлетки перекладаємо в жароміцну форму, змащену олією. Відправляємо доготуватися в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хвилин.
От і все! Наші соковиті котлетки готові! Смачного!
Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...
Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...