Коли надворі холодно, хочеться смачної, ситної, гарячої страви. Дуже добре для цього підійдуть соковиті, ніжні реберця з картоплею, передають Патріоти України.
Для приготування такої смакоти нам необхідно:
Попередньо замаринуйте ребра: натріть їх перцем, гірчицею, часником, посоліть і залиште на 4-6 годин, а краще – на ніч.
Картоплю поріжте часточками, додайте порізану кільцями цибулю, олію, сіль, паприку і перемішайте.
У рукав для запікання викладіть картоплю, зверху промариновані ребра. Зав’яжіть кінці рукава, покладіть на деко для запікання і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Дістаньте мариновані огірочки, помідори – що вам більше до вподоби – і приємна вечеря гарантована!
Якщо регулярно їсти ці ягоди та фрукти, можна назавжди забути про проблеми із серцево-судинною системою, передають Патріоти України. Одним із найважливіших факторів розвитку хвороб серця й судин є недостатнє вживання фруктів. Але потрібно знати, які са...
Чоловік поділився відео про те, який вигляд має енергетичний напій під мікроскопом. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Користувач TikTok, відомий як micromagic6, спричинив справжній переполох, опублікувавши ролик, що показує, який вигляд м...