Коли надворі холодно, хочеться смачної, ситної, гарячої страви. Дуже добре для цього підійдуть соковиті, ніжні реберця з картоплею, передають Патріоти України.
Для приготування такої смакоти нам необхідно:
Попередньо замаринуйте ребра: натріть їх перцем, гірчицею, часником, посоліть і залиште на 4-6 годин, а краще – на ніч.
Картоплю поріжте часточками, додайте порізану кільцями цибулю, олію, сіль, паприку і перемішайте.
У рукав для запікання викладіть картоплю, зверху промариновані ребра. Зав’яжіть кінці рукава, покладіть на деко для запікання і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Дістаньте мариновані огірочки, помідори – що вам більше до вподоби – і приємна вечеря гарантована!
Коти - надзвичайно комунікативні створіння, які спілкуються не лише за допомогою звуків, а передусім - мовою тіла. Їхній погляд несе важливі сигнали, що розповідають про настрій та потреби улюбленця. Що саме нам повідомляють очі нашого кота, передають ...
Іноді наші життєві принципи можна розкрити, просто вибравши щось інтуїтивно. Пройдіть цей простий тест і дізнайтеся, що про ваш характер і стиль життя розповість вибір пір’їнки, передають Патріоти України. Ти цінуєш спокій і гармонію. Віддаєш перевагу ...