Коли надворі холодно, хочеться смачної, ситної, гарячої страви. Дуже добре для цього підійдуть соковиті, ніжні реберця з картоплею, передають Патріоти України.
Для приготування такої смакоти нам необхідно:
Попередньо замаринуйте ребра: натріть їх перцем, гірчицею, часником, посоліть і залиште на 4-6 годин, а краще – на ніч.
Картоплю поріжте часточками, додайте порізану кільцями цибулю, олію, сіль, паприку і перемішайте.
У рукав для запікання викладіть картоплю, зверху промариновані ребра. Зав’яжіть кінці рукава, покладіть на деко для запікання і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Дістаньте мариновані огірочки, помідори – що вам більше до вподоби – і приємна вечеря гарантована!
Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...