
Коли надворі холодно, хочеться смачної, ситної, гарячої страви. Дуже добре для цього підійдуть соковиті, ніжні реберця з картоплею, передають Патріоти України.
Для приготування такої смакоти нам необхідно:
Попередньо замаринуйте ребра: натріть їх перцем, гірчицею, часником, посоліть і залиште на 4-6 годин, а краще – на ніч.
Картоплю поріжте часточками, додайте порізану кільцями цибулю, олію, сіль, паприку і перемішайте.
У рукав для запікання викладіть картоплю, зверху промариновані ребра. Зав’яжіть кінці рукава, покладіть на деко для запікання і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Дістаньте мариновані огірочки, помідори – що вам більше до вподоби – і приємна вечеря гарантована!
Метааналіз 30 рандомізованих досліджень показав: високоінтенсивна йога покращує сон значно ефективніше, ніж ходьба, силові тренування чи аеробні вправи. У дослідження увійшли дані понад 2500 людей із порушеннями сну різного віку. Про це пише Science Al...
Фінляндія вже восьмий рік поспіль очолює світовий рейтинг найщасливіших країн. І хоч це північноєвропейська держава з довгими зимами, саме вона стала прикладом того, як жити повільніше, спокійніше та повніше завдяки щоденним звичкам. Лише кілька змін у...