Не відірватися! Свинячі реберця з картоплею в рукаві на вечерю

Коли надворі холодно, хочеться смачної, ситної, гарячої страви. Дуже добре для цього підійдуть соковиті, ніжні реберця з картоплею, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування такої смакоти нам необхідно:

  • Свинячі ребра – 1 кг
  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 2 шт.
  • Олія – 1 ст. л.
  • Сіль – на свій смак
  • Спеції: чорний мелений перець гірчиця в зернах, часник, паприка.

Попередньо замаринуйте ребра: натріть їх перцем, гірчицею, часником, посоліть і залиште на 4-6 годин, а краще – на ніч.

Картоплю поріжте часточками, додайте порізану кільцями цибулю, олію, сіль, паприку і перемішайте.

У рукав для запікання викладіть картоплю, зверху промариновані ребра. Зав’яжіть кінці рукава, покладіть на деко для запікання і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.

Дістаньте мариновані огірочки, помідори – що вам більше до вподоби – і приємна вечеря гарантована!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому на курячому філе є білі смуги

понеділок, 16 червень 2025, 6:56

Курятина давно стала базовим джерелом білка в раціоні. У США, наприклад, її споживання досягло рекордних показників, зробивши куряче м’ясо найпопулярнішим видом тваринного білка. Водночас масове виробництво птиці, орієнтоване на швидкість і прибутковіс...

Пояснення лікарів: Що гірше для здоров'я - понижений чи підвищений артеріальний тиск

понеділок, 16 червень 2025, 6:39

Люди з пониженим артеріальним тиском часто вважають себе здоровими. Насправді, як надто низький, так і надто високий тиски несуть ризик ускладнень, а також можуть стати причиною серйозних проблем зі здоров'ям. Про всі ризики розповіли фахівці з Samitiv...