Не відірватися! Свинячі реберця з картоплею в рукаві на вечерю

Коли надворі холодно, хочеться смачної, ситної, гарячої страви. Дуже добре для цього підійдуть соковиті, ніжні реберця з картоплею, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування такої смакоти нам необхідно:

  • Свинячі ребра – 1 кг
  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 2 шт.
  • Олія – 1 ст. л.
  • Сіль – на свій смак
  • Спеції: чорний мелений перець гірчиця в зернах, часник, паприка.

Попередньо замаринуйте ребра: натріть їх перцем, гірчицею, часником, посоліть і залиште на 4-6 годин, а краще – на ніч.

Картоплю поріжте часточками, додайте порізану кільцями цибулю, олію, сіль, паприку і перемішайте.

У рукав для запікання викладіть картоплю, зверху промариновані ребра. Зав’яжіть кінці рукава, покладіть на деко для запікання і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.

Дістаньте мариновані огірочки, помідори – що вам більше до вподоби – і приємна вечеря гарантована!

Джерело: ПростоВей

Оце так" Вчені знайшли зв’язок між сивиною і... раком

неділя, 28 грудень 2025, 8:39

Сиве волосся може бути не лише ознакою старіння, а й побічним результатом захисних механізмів організму. Нове дослідження показало зв’язок між втратою пігменту у волоссі та процесами, що знижують ризик утворення ракових пухлин, передає The Independent,...

Ранкова звичка, яка підвищує ризик тромбів: Кардіологи б’ють на сполох

неділя, 28 грудень 2025, 8:12

Тромбоз може розвинутися майже непомітно, але наслідки цього стану часто бувають смертельно небезпечними. Кардіологи застерігають: деякі звичні ранкові ритуали можуть суттєво підвищувати ризик утворення тромбів, особливо у людей з факторами ризику, пер...