Не відірватися! Свинячі реберця з картоплею в рукаві на вечерю

Коли надворі холодно, хочеться смачної, ситної, гарячої страви. Дуже добре для цього підійдуть соковиті, ніжні реберця з картоплею, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування такої смакоти нам необхідно:

  • Свинячі ребра – 1 кг
  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 2 шт.
  • Олія – 1 ст. л.
  • Сіль – на свій смак
  • Спеції: чорний мелений перець гірчиця в зернах, часник, паприка.

Попередньо замаринуйте ребра: натріть їх перцем, гірчицею, часником, посоліть і залиште на 4-6 годин, а краще – на ніч.

Картоплю поріжте часточками, додайте порізану кільцями цибулю, олію, сіль, паприку і перемішайте.

У рукав для запікання викладіть картоплю, зверху промариновані ребра. Зав’яжіть кінці рукава, покладіть на деко для запікання і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.

Дістаньте мариновані огірочки, помідори – що вам більше до вподоби – і приємна вечеря гарантована!

Джерело: ПростоВей

Мийка кухонна з нержавіючої сталі: Чому я зробив саме такий вибір

середа, 12 листопад 2025, 19:12

Мийка кухонна з нержавіючої сталі Franke — це надійність, стиль і гігієна. Дізнайтеся, чому це найкращий вибір для сучасної кухні. Коли я обирав мийку для кухні, перед очима були десятки моделей — з граніту, кераміки, штучного каменю. Усі такі гарні, г...

Подвійна мийка на кухню: комфорт, який змінює все

середа, 12 листопад 2025, 18:34

Подвійна мийка Franke — ідеальний вибір для кухні. Більше простору, зручність у догляді, сучасний вигляд. Дізнайтесь усі переваги! У сучасному ритмі життя кухня має бути не лише зручною, а й продуманою до дрібниць. Один з елементів, який значно впливає...