Коли надворі холодно, хочеться смачної, ситної, гарячої страви. Дуже добре для цього підійдуть соковиті, ніжні реберця з картоплею, передають Патріоти України.
Для приготування такої смакоти нам необхідно:
Попередньо замаринуйте ребра: натріть їх перцем, гірчицею, часником, посоліть і залиште на 4-6 годин, а краще – на ніч.
Картоплю поріжте часточками, додайте порізану кільцями цибулю, олію, сіль, паприку і перемішайте.
У рукав для запікання викладіть картоплю, зверху промариновані ребра. Зав’яжіть кінці рукава, покладіть на деко для запікання і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Дістаньте мариновані огірочки, помідори – що вам більше до вподоби – і приємна вечеря гарантована!
Ось підбірка речей, які, за народними віруваннями та езотеричними уявленнями, можуть “тягнути” біди в дім, передають Патріоти України.
18 вересня за новим церковним календарем (1 жовтня за старим) - день пам'яті святої мучениці Аріадни Промиської. У народі день прозвали Аріна Шипшиниця, зазначають Патріоти України. За старим календарним стилем - день пам'яті пророка Захарії, його друж...