У малині маса вітамінів, але не всі люблять їсти її у свіжому вигляді через кислинку. У запеченому вигляді ягода не менш багата на корисні речовини. Пропонуємо приготувати літній пиріг з тертого тіста, передають Патріоти України.
Тертий сирний пиріг з малиною
Інгредієнти:
для тіста:
- 240 г борошна
- 120 г вершкового масла
- 70 г цукру
- 10 г ванільного цукру
- 1/2 ч. л. розпушувача
- дрібка солі
для начинки:
- 600 г сиру 5-9%
- 3 великі яйця
- 140 г цукру
- дрібка солі
- 250 г малини
- 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
Спосіб приготування:
- Борошно змішати з цукром, ванільним цукром, розпушувачем і сіллю.
- Натерти вершкове масло на тертці, додати до борошна і перетерти в крихту.
- Забрати тісто в холодильник на час приготування начинки.
- Сир змішуємо з яйцями, цукром, сіллю та перебиваємо блендером.
- Малину вивалюємо у крохмалі.
- Форму для випікання застелити пергаментом або змастити олією. 2/3 форми заповнюємо тістом, утрамбовуємо.
- Зверху викладаємо половину малини і всю сирну масу. Зверху знову малину, трохи притискаємо її в тісто, посипаємо крихтою.
- Випікати 55-65 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
- З форми діставати, коли сирник повністю остигне, а краще залишити його настоятися на всю ніч.
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух
Щоденна пр...
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...