Не відірватися! Тягучі сирні оладки за 15 хвилин - на сніданок чи вечерю

Щоб трудові будні не здавалися похмурими, нудними і несмачними, достатньо почати ранок з смачного та ситного сніданку, передають Патріоти України.

Пропонуємо універсальний рецепт, для сніданку, вечері, перекушування. Він настільки швидкий у виконанні, що приготування займає лише 15 хвилин і можна ласувати смачною сирною стравою.

Знадобиться:

  • сир твердий 200 гр.
  • кефір 1 ст.
  • яйця 3 шт.
  • борошно 150 гр.
  • сода 0,5 ч.л
  • свіжа петрушка чи кріп 1 пучок
  • сушений часник за смаком
  • сіль 1/2 ч.л.

Приготування:

Яйця збити з кефіром і сіллю до однорідності (легко зробити це звичайною виделкою).

Сир натерти на крупній тертушці, додати в кефірну масу.

Додати борошно і соду. Борошна не повинно бути надто багато. Тісто має залишатися не густішим ніж на класичні оладки.

Додати сушений часник.

ВАЖЛИВО! Можна використати і свіжий часник. Але тоді амбре після чаювання буде надто яскравим. Це варто враховувати всім, хто після їжі має намір близько спілкуватися з людьми. Сушений часник, у свою чергу, додає пікантну нотку в оладках, при цьому позбавляє насиченого часникового духу.

Петрушку дрібно нашаткувати. Додати до тіста. Весь процес, не відриваючись, займе трохи більше 5-7 хвилин

Розігріти сковороду, трохи зменшити температуру і рівномірно розподіляючи тісто ополоником сформувати коржики. Обсмажити з кожного боку буквально по 1,5-2 хвилини. Щоб пришвидшити процес, можна смажити одночасно на двох сковорідках.

Подавати до столу оладки потрібно гарячими, і тут же смакувати та отримувати задоволення від сиру, запаморочливого аромату і неймовірно приємного смаку.

Варто включити в раціон! ТОП-7 найефективніших продуктів, які зменшують ризик серцево-судинних захворювань

п’ятниця, 23 серпень 2024, 0:00

За даними наукового дослідження, проведеного фахівцями з Університету Еморі в Атланті, понад 50% смертей, спричинених захворюваннями серця, можна запобігти щорічно. Крім уникнення шкідливих звичок, таких як паління, важливо контролювати чотири основні ...

Є секрет! Як смажити рибу, щоб не горіло борошно

четвер, 22 серпень 2024, 17:12

Часто під час смаження риби горить борошно, при цьому утворюється чорна скоринка, присмак гіркоти відчувається навіть на самій рибі, передають Патріоти України. Перед смаженням рибу треба підсолити, обваляти саме у кукурудзяному борошні. Потім рибу опу...