Ніжні і пряні курячі крильця - шикарна закуска на святковий стіл і на кожен день. Вони прекрасно поєднуються з солодкими і фруктовими маринадами, передають Патріоти України.
Пропонуємо спробувати два простих і дуже смачних рецепта курячих крилець - з яблуками і з кока-колою. У рецептах можна використовувати інші частини курки, наприклад, стегна або грудинку.
Інгредієнти:
Крильця помити і видалити фаланги. Розрізати кожне крило на дві частини. Викласти в глибоку миску, додати майонез, гірчицю, соєвий соус, лимонний сік, подрібнений часник і всі сухі спеції. Залишити м'ясо маринуватися в холодильнику на кілька годин або на ніч.
Яблука помити, очистити від насіння і нарізати часточками. Форму для випікання змастити олією і викласти в неї крильця в маринаді. Зверху на м'ясо викласти скибочки яблук. Розігріти духовку до 180°. Випікайте курячі крильця з яблуками 40 хвилин.
Інгредієнти:
Курячі крильця промити і викласти в глибоку миску. Залити соєвим соусом і залишити на 1 годину. У сковороді розігріти соняшникову олію і викласти в гарячу олію крильця обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки (5-7 хвилин).
Потім влити в сковороду решту соєвого соусу з маринаду і кока-колу. Готувати на середньому вогні 15-20 хвилин під кришкою, потім ще 5 хвилин на сильному вогні. За цей час соус має загуснути. Готові курячі крильця в кока-колі посипати рубаною зеленою цибулею.
Іноді найнеочевидніші вибори багато про нас розповідають. Навіть такі, як звуки, які ми вважаємо заспокійливими. На зображенні показані чотири варіанти звуків, кожен із яких відповідає певним рисам характеру та цінностям. Оберіть той, який найбільше ва...
Розморожування м’яса при кімнатній температурі - найпоширеніша помилка, яку допускають на кухні. Багато хто просто залишає продукт на столі, щоб той швидше відтанув. Але цей зручний метод може зробити м’ясо небезпечним для вживання - особливо влітку, к...