Запорука смачного шашлику - це вдалий маринад. Якщо ви готуєте курку - її потрібно зробити соковитою та ніжною. Для цього існує 3 дуже простих поєднання,, передають Патріоти України.
Ідея приготування трьох універсальних маринадів для шашлику опублікована на сторінці фудблогерки Олени Мазур (lenna_mazur) вInstagram. Такий шашлик можна приготувати просто в духовці на шпажках.
Інгредієнти:
Маринад 1:
томатна паста – 1 ч.л.
Маринад 2:
1. Філе стегна підійде краще, бо в результаті шашлики будуть соковитіші.
2. Потрібно не забути замочити у воді шпажки на 30 хвилин.
3. Одразу маринуємо кільця цибулі (сіль+цукор+оцет+вода), можна додати кріп.
4. М‘ясо миємо, нарізаємо кубиком та додаємо до нього сіль, перець, часник, олію, червоний гострий перець або паприку.
5. Перемішуємо, розділяємо на три рівних частини та розкладаємо у глибокі тарілочки з маринадами.
6. Даємо настоятися хоча б 30 хвилин, а краще ніч.
7. Запікаємо у духовці 40 хвилин за температури 180 градусів. Подаємо з маринованою цибулею.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...