
Запорука смачного шашлику - це вдалий маринад. Якщо ви готуєте курку - її потрібно зробити соковитою та ніжною. Для цього існує 3 дуже простих поєднання,, передають Патріоти України.
Ідея приготування трьох універсальних маринадів для шашлику опублікована на сторінці фудблогерки Олени Мазур (lenna_mazur) вInstagram. Такий шашлик можна приготувати просто в духовці на шпажках.
Інгредієнти:
Маринад 1:
томатна паста – 1 ч.л.
Маринад 2:
1. Філе стегна підійде краще, бо в результаті шашлики будуть соковитіші.
2. Потрібно не забути замочити у воді шпажки на 30 хвилин.
3. Одразу маринуємо кільця цибулі (сіль+цукор+оцет+вода), можна додати кріп.
4. М‘ясо миємо, нарізаємо кубиком та додаємо до нього сіль, перець, часник, олію, червоний гострий перець або паприку.
5. Перемішуємо, розділяємо на три рівних частини та розкладаємо у глибокі тарілочки з маринадами.
6. Даємо настоятися хоча б 30 хвилин, а краще ніч.
7. Запікаємо у духовці 40 хвилин за температури 180 градусів. Подаємо з маринованою цибулею.
Навіть дві сигарети на день можуть різко підвищити ризик серцевого нападу - до таких висновків дійшли вчені, які опублікували результати масштабного аналізу в журналі PLOS Medicine, передають Патріоти України. Команда дослідників проаналізувала майже д...
Старіння часто сприймають як повільний, рівномірний процес, який поступово змінює тіло та організм. Проте вчені зі Стенфордського університету довели, що ці зміни можуть відбуватися стрибкоподібно, передають Патріоти України з посиланням на. За результ...