Таке печиво готується дуже просто, а виходить м’яким, легким і тане в роті, воно просто “змітається” зі столу, передають Патріоти України.
Найкраще відразу робити подвійну порцію цих трубочок – вони з’їдаються миттю. Найкраще використовувати м’який сир без зернистої структури, так випічка буде ніжніша. При бажанні можна замінити кокосову стружку на те, що ви любите, наприклад, корицю або какао.
Насамперед викладаємо з холодильника вершкове масло. Воно повинно підтанути при кімнатній температурі. М’яке масло з’єднуємо з сиром.
Всипаємо в нього половину борошна, змішаного з розпушувачем тіста.
Додаємо другу половину борошна, замішуючи досить густе тісто.
Ділимо тісто на дві рівні частини.
Одну з них розгортаємо тонким шаром товщиною не більше 3 мм.
Присипаємо по всій поверхні цукром (1,5 ст. л.)
Також посипаємо кокосовою стружкою.
Звертаємо рулетиком наш пласт тіста.
Нарізаємо рулет на шматочки товщиною приблизно 5 см. Те ж саме робимо з другою половиною тіста.
Розкладаємо рулетики на деко, застелене пергаментом або килимком.
Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів не більше 20 хвилин. Можливо. доведеться дістати трохи раніше. Слідкуйте, щоб печиво не пересушити.
Готове печиво остудити і посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...