Не відірватися! Від сили 30 хвилин - і на вашому столі чудові сирні трубочки з кокосовою начинкою до чаю або кави

Таке печиво готується дуже просто, а виходить м’яким, легким і тане в роті, воно просто “змітається” зі столу, передають Патріоти України.

Найкраще відразу робити подвійну порцію цих трубочок – вони з’їдаються миттю. Найкраще використовувати м’який сир без зернистої структури, так випічка буде ніжніша. При бажанні можна замінити кокосову стружку на те, що ви любите, наприклад, корицю або какао.

Інгредієнти:

  • сир 5 або 9% – 250 г;
  • вершкове масло – 80 г;
  • борошно – 180 г;
  • цукор – 3 ст. л .;
  • кокосова стружка – 2-3 ст. л .;
  • сіль – щіпка;
  • розпушувач тіста – 1 ч. л .;
  • цукрова пудра – трохи для посипання зверху.

Приготування:

Насамперед викладаємо з холодильника вершкове масло. Воно повинно підтанути при кімнатній температурі. М’яке масло з’єднуємо з сиром.

Всипаємо в нього половину борошна, змішаного з розпушувачем тіста.

Додаємо другу половину борошна, замішуючи досить густе тісто.

Ділимо тісто на дві рівні частини.

Одну з них розгортаємо тонким шаром товщиною не більше 3 мм.

Присипаємо по всій поверхні цукром (1,5 ст. л.)

Також посипаємо кокосовою стружкою.

Звертаємо рулетиком наш пласт тіста.

Нарізаємо рулет на шматочки товщиною приблизно 5 см. Те ж саме робимо з другою половиною тіста.

Розкладаємо рулетики на деко, застелене пергаментом або килимком.

Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів не більше 20 хвилин. Можливо. доведеться дістати трохи раніше. Слідкуйте, щоб печиво не пересушити.

Готове печиво остудити і посипати цукровою пудрою.

Смачного!

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...