Не відірватися! Закусочні рулети з печінки - ідеальне поєднання начинки та основи

Рулетики з печінки – це неймовірна закуска, яка стане гідною окрасою святкового стола. Страва підкорить навіть тих, хто не є особливим прихильником печінки. Ніжніша печінкова основа в поєднанні з соковитою начинкою – просто смакота. Не помітите, як рулетики зникнуть зі стола, а гості проситимуть рецепт, передають Патріоти України.

Фудблогер marichka_cooking поділилася вдалими варіантами печінкових рулетиків. Опубліковано в Instagram. Печінковий рулет з чорносливом та гранатом

Інгредієнти:

Для млинців:

  • Печінка – 400 г
  • Борошно – 70 г
  • Яйця – 2 шт
  • Сметана – 3 ст. л.

Для начинки:

  • Вершковий сир
  • Чорнослив
  • Волоські горіхи
  • Зерна граната

Спосіб приготування:

1. Для початку приготувати млинці. Печінку збити блендером.

2. Додати яйця та продовжувати збивати.3. Отриману суміш об'єднати зі сметаною та борошном.4. Посмажити млинці з обох боків.

5. Чорнослив замочити у гарячій воді на 10 хвилин.

6. Змастити млинці сиром, хаотично викласти інгредієнти для начинки. Поставити на декілька годину холодильник.Печінковий рулет з яйцями

Інгредієнти:

  • Відварена печінка – 300 г
  • Вершкове масло – 150 г (70 г до печінки + 50 г до начинки)
  • Цибуля – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Яйця – 2 шт
  • Спеції

Спосіб приготування:

1. Яйця відварити та відділити білки від жовтків.

2. Цибулю та моркву обсмажити.

3. Печінку, засмажку та білок перемолоти в м'ясорубці.4. Додати масло зі спеціями та добре перемішати.

5. Приготувати начинку: жовток перемішати з маслом.6. Застелити на поверхню харчову плівку та викласти печінкову масу.

7. Рівномірно викласти начинку та загорнути у рулет. Поставити на декілька хвилин у холодильник.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...