Рулетики з печінки – це неймовірна закуска, яка стане гідною окрасою святкового стола. Страва підкорить навіть тих, хто не є особливим прихильником печінки. Ніжніша печінкова основа в поєднанні з соковитою начинкою – просто смакота. Не помітите, як рулетики зникнуть зі стола, а гості проситимуть рецепт, передають Патріоти України.
Фудблогер marichka_cooking поділилася вдалими варіантами печінкових рулетиків. Опубліковано в Instagram. Печінковий рулет з чорносливом та гранатом
Інгредієнти:
Для млинців:
- Печінка – 400 г
- Борошно – 70 г
- Яйця – 2 шт
- Сметана – 3 ст. л.
Для начинки:
- Вершковий сир
- Чорнослив
- Волоські горіхи
- Зерна граната
Спосіб приготування:
1. Для початку приготувати млинці. Печінку збити блендером.
2. Додати яйця та продовжувати збивати.3. Отриману суміш об'єднати зі сметаною та борошном.4. Посмажити млинці з обох боків.
5. Чорнослив замочити у гарячій воді на 10 хвилин.
6. Змастити млинці сиром, хаотично викласти інгредієнти для начинки. Поставити на декілька годину холодильник.Печінковий рулет з яйцями
Інгредієнти:
- Відварена печінка – 300 г
- Вершкове масло – 150 г (70 г до печінки + 50 г до начинки)
- Цибуля – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Яйця – 2 шт
- Спеції
Спосіб приготування:
1. Яйця відварити та відділити білки від жовтків.
2. Цибулю та моркву обсмажити.
3. Печінку, засмажку та білок перемолоти в м'ясорубці.4. Додати масло зі спеціями та добре перемішати.
5. Приготувати начинку: жовток перемішати з маслом.6. Застелити на поверхню харчову плівку та викласти печінкову масу.
7. Рівномірно викласти начинку та загорнути у рулет. Поставити на декілька хвилин у холодильник.