
Що важливо, запіканка не тільки готується швидко, але й неабияк смакує – і дорослим, і дітям. За бажання, можете додавати до запіканки сухофрукти чи ягоди. До вашої уваги – рецепт заливного пирога із домашнім сиром.
Для коржа:
Для сиркового крему:
Готуємо корж. Збиваємо яйця із сіллю, допоки суміш не примножиться за об’ємом. Додаємо цукрову пудру, ваніль, олію та молоко. Усе ретельно продовжуємо збивати. Після – потроху досипаємо попередньо просіяне та змішане із розпушувачем борошно. Готове тісто повинне бути не густішим, ніж сметана (як для кексу). Випікаємо половину суміші у формі, покритій пергаментом, до 15 хвилин – при температурі 180 градусів.
Готуємо крем. Тут усе просто. Необхідно лише збити за допомогою блендера усі компоненти. Згодом стелимо крем поверх уже випеченого коржа та, на завершення, покриваємо його іншою половиною тіста. Випікаємо 30 хвилин. Пиріг подається охолодженим. Десерт можна декорувати цукровою пудрою та ягодами. Смачного!
Мрієте про міцні та здорові нігті, які не ламаються? Те, що потрапляє на вашу тарілку цієї осені, може істотно вплинути на їхній стан. Овочі цієї пори року допоможуть вашим нігтям регенеруватися та стати більш стійкими до пошкоджень, передають Патріоти...
Люди вірили у різноманітні прикмети не лише в давнину, існує чимало забобон, на які звертають увагу і люди сучасні. Зокрема, на те, які предмети не рекомендується залишати на ніч на кухонному столі, передають Патріоти України з посиланням на "Факти". А...