Що важливо, запіканка не тільки готується швидко, але й неабияк смакує – і дорослим, і дітям. За бажання, можете додавати до запіканки сухофрукти чи ягоди. До вашої уваги – рецепт заливного пирога із домашнім сиром.
Для коржа:
Для сиркового крему:
Готуємо корж. Збиваємо яйця із сіллю, допоки суміш не примножиться за об’ємом. Додаємо цукрову пудру, ваніль, олію та молоко. Усе ретельно продовжуємо збивати. Після – потроху досипаємо попередньо просіяне та змішане із розпушувачем борошно. Готове тісто повинне бути не густішим, ніж сметана (як для кексу). Випікаємо половину суміші у формі, покритій пергаментом, до 15 хвилин – при температурі 180 градусів.
Готуємо крем. Тут усе просто. Необхідно лише збити за допомогою блендера усі компоненти. Згодом стелимо крем поверх уже випеченого коржа та, на завершення, покриваємо його іншою половиною тіста. Випікаємо 30 хвилин. Пиріг подається охолодженим. Десерт можна декорувати цукровою пудрою та ягодами. Смачного!
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...